ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA BLOKIRALA VOJAŽA! Po gradu se priča SVAŠTA, a tračevi samo dolaze, evo svih SOČNIH DETALJA
Đina Džinović, Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

drama

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA BLOKIRALA VOJAŽA! Po gradu se priča SVAŠTA, a tračevi samo dolaze, evo svih SOČNIH DETALJA

Đina Džinović je u centru skandala koji je izazvan njenom vezom sa poznatim reperom Vojažem

Objavljeno:

Đina Džinović blokirala je na Instagramu svog bivšeg dečka Mihajla Veruovića Vojaža zbog njegove nove devojke influenserke Tamare Kujačić.

Kako mediji saznaju, ćerka Harisa Džinovića je teško podnela raskid od trepera s kojim je provela nekoliko meseci u vezi. Ona se posebno iznervirala zbog toga što je Vojaž javno priznao da je zaljubljen, što nikad nije bio slučaj tokom njihove veze.

- Đina se baš iznervirala kada je videla Vojažove slike s Tamarom na moru, kad se i saznalo za njihovu vezu. Tada su prestali da komuniciraju, iako su posle raskida ostali u pristojnim odnosima. Nakon što je on počeo i javno da govori o Tamari, ona ga je i blokirala na Instagramu. Sad je počela i da ga ogovora po gradu, ali i da ga provocira stihovima pesama koje govore o bivšim ljubavima. Tako se nedavno snimala kako provokativno igra uz pesmu Milice Pavlović "Posesivna bivša", a na komentar jednog pratioca da joj je "bivši gubitnik ako ju ju blokirao", ona odgovorila: "Oni se uvek vrate, a meni smešno, jer je istina", uz emotikon nasmejanog smajlija - završava izvor za medije.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

I sam Vojaž je nedavno za medije govorio o svom odnosu s Đinom, te je ispričao zašto se više ne druže.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/tamarakujacic

- To su međuljudski odnosi. Ja Đinu mnogo volim kao drugaricu i sve, ali ne bih da ulazim u bilo kakvu ono... Moram i nju da čuvam. Ne bih da se mešam u nešto u čemu se neko ne bi osetio prijatno, a to radim iz ljubavi prema njoj - zagonetno je poručio Vojaž u podkastu "Poster".

Bonus video:

00:10

Đina Džinović nikad vrelija

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.