ŽANA ĐORĐEVIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA ASMINU: Nakon njenih OBJAVA mu neće BITI DOBRO (FOTO)
Žana Đorđević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

ŽANA ĐORĐEVIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA ASMINU: Nakon njenih OBJAVA mu neće BITI DOBRO (FOTO)

Žana za medije otkrila da joj cela Asminova priča deluje kao neki jeftin vašar i da je on u celoj priči nebitan a od sebe pravi bitnog.

Objavljeno:

Žana Đorđević Maliković našla se na udaru Asmina Duržića zbog iznošenja svog mišljenja o celokupnoj situaciji između Aneli Ahmić, Stanije Dobrojević i njega.

Naime, kako je Žana za medije otkrila da joj cela Asminova priča deluje kao neki jeftin vašar i da je on u celoj priči nebitan a od sebe pravi bitnog.

- Sve mi ovo od strane bivšeg Anelinog muža i cele ove situacije koja se odigrava napolju izgleda kao jedan veliki jeftini medijski vašar, ko je koliko cigli zalepio na ploču od kuće ili nekog objekta... Deluje mi kao loša reklama za jeftino malterisanje zarad postizanja viših ciljeva. Stanija mi ne zvuči ni ubedljivo ni ozbiljno, opet moja tacka gledišta, naravno.

Žana Đorđević odogovorila Asminu
Žana Đorđević odogovorila Asminufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Da je tako i da je ta ljubav između njih bila toliko jaka, ona bi i sada stajala iza cele priče koja je plasirana javnosti bez želje da se bilo kome opravda. Stajala bi čvrsto iza svojih reči da nije znala ništa, da je zavolela tog čoveka takvog kakav bas zapravo jeste i zaštitila ga kao osobu sa kojom je planirala porodicu, makar rečima. Nositi prsten, a pričati kako trenutno nije sa nekim je ravno dečijim pričama iz vrtića. Odrasle zrele osobe znaju da zaljubljenost traje od tri do šest meseci i da su prinčevi i vitezovi na belim konjima likovi iz bajki . Gospodin bivši-sadašnji muž, gospodin nebitni, ima kompleks nebitnosti i želju za medijskom pažnjom, pa na taj način vređajući sve osobe napolju putem društvenih mreža i portala svoj kompleks nebitnosti misli da će pretvoriti u kompleks bitnosti. Gospodin nebitni sa dijagnozom vidi put ka bitnosti, medijskoj reklami za posao kojim se bavi "izrada fasada na nedovršenim objektima i osobama" - objasnila je Žana tada.

Međutim kako Asmin izgleda ne može da trpi da se neko ne slaže sa njim, on celi dan vređa Žanu na društvenim mrežama što je šokiralo sve pratioce na Insagramu.

S obzirom na to da je bivša zadrugarka poznata po brtikom jeziku, ona je odlučila da dotičnom kako ona sama kaže "Gospodinu bivšem-sadašnjem mužu, gospodinu nebitnom" stane na put, te mu je u svom stilu brutalno odgovorila na uvrede.

1 / 3 Foto: Printscreen:instagram/zana_omnia

- Ovo nije Asmin žene ovo je Betnem Mentmen - napisala je Žana na svom Insagramu pa dodala:

- A ja samo kulturno odgovorila na pitanja novinara i iznela svoje mišljenje, naravno sa moje tačke gledišta, kad ono Alibaba Betnem ovaj Mentnem, eto ga i na mene, izgleda da je moja tačka gledišta za ovog jeftinog molera branitelja žena, koje na taj način misle da su voljenje. Koga ćeš ti vrećo govana da odbraniš i za šta se ti zalažeš., maju deteta nisi odbranio da je najgora na svet a ne nekog drugog, jadne su te žene koje oko tebe ne osećaju smrad tih govana koji širiš, pa posle kada poprime tvoj miris, džaba tuširanje, kupanje i pranje. - napisala je Žana.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.