BILJA JE NEKADA ŽIVELA U SEOSKOJ KOLIBI, DANAS SEDI NA DIREKTORSKOJ FOTELJI: Evo kako izgleda stari njen dom
Biljana Sečivanović, Foto: Dragan Kadić

životni preokret

BILJA JE NEKADA ŽIVELA U SEOSKOJ KOLIBI, DANAS SEDI NA DIREKTORSKOJ FOTELJI: Evo kako izgleda stari njen dom

Biljana Sečivanović nekada je živela u trošnoj kući, a danas ima sve

Objavljeno: 13:12h

Folk pevačica Biljana Sečivanović postala je poznata široj javnosti nakon učešća u četvroj sezoni takmičenju "Zvezde Granda".

Uprkos uspešnoj karijeri koja je godinama blistava, ona je nedavno rešila da se upusti u biznis vode, te je postala direktorka u kompaniji svog supruga.

Jednom prilikom je istakla da ne želi da peva ceo život i da teži ka tome da bira gde će i kada nastupati u zavisnosti kako joj odgovara:

- Ne verujem baš da ću sa 83 godine pevati, uvek postiji ono za svoju dušu, svoje ljude i prijatelje. Možeš sebi da ograničiš, ja ću uvek pevati da se razumemo, ali neću raditi punom parom kao što sam do sada radila. Negde ću odrediti, toliko mogu, to mi je dovoljno i toliko ću da prihvatam. Sve preko toga neću prihvatati i to je to - istakla je ona tada, prenosi Blic.

Detalji iz biografije Biljane Sečivanović
Detalji iz biografije Biljane Sečivanovićfoto: Damir Dervišagić

Da njen životni put nije oduvek bio jednostavan, govori i činjenica da je živela na selu do 2008. u Mrčajevcima, a da se nakon toga preselila u Beograd.

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrastala:

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Jednom prilikom je njena majka Nadežda Sečivanović za Kurir progovorila o njenom odrastanju:

- Imala je lepo detinjstvo. Mi smo lepo zarađivali i dobijala je uvek šta je htela. Rodila sam je u Nemačkoj. Bilja ima brata i sestru, koji su odrasli uz moje roditelje. Oni mi nisu dali da ih vodim u Nemačku misleći da pored toliko obaveza neću moći da se brinem o deci. Kad mi se majka razbolela, a potom i preminula, otac je nakon samo tri meseca umro od tuge za njom. Tada sam morala da se vratim s Biljom u Srbiju. Imala je godinu dana. U Mrčajevcima je odrasla, a srednju ekonomsku školu završila je u Čačku. Kasnije je počela da se bavi pevanjem, išla je po takmičenjima, osvajala prva mesta. Nije htela da se prijavi za „Zvezde Granda“, pa smo je suprug i ja naterali. Poslušala nas je i otišla na audiciju u Čačak. Tada je njen sin bio kod nas, a kad se preselila u Beograd, pazila ga je njena sestra. Mateja ima svog oca, koji je u lepim odnosima s mojom ćerkom. Obilazi ga, dete odlazi kod njega. Ja ga vodim na more po dva meseca dok ne krene u školu, tako da ima ljubav sa svih strana - završava Nada.

Bonus video:

00:17

Biljana Sečivanović na medenom mesecu s mužem

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.