BUKTI RAT ZBOG KARLI I BRENE! Oglasio se i OVAJ ČOVEK: Uporedio pevačicu sa MILJANOM KULIĆ pa patosirao SVE
Svađa Borisa Kargotića i Karleuše zbog Brene, Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE MOGUĆE?

BUKTI RAT ZBOG KARLI I BRENE! Oglasio se i OVAJ ČOVEK: Uporedio pevačicu sa MILJANOM KULIĆ pa patosirao SVE

JK je u svom stilu žestoko udarila na Borisa, nazvavši ga njenim fanom.

Objavljeno:

Jelena Karleuša nedavno je potkačila Aleksandru Prijović o čemu su danima brujala sve društvene mreže.

Karleuša je istakla da smatra da je njena muzika "davna prošlost" i nazvala je "trešom", a nakon Prijovićkinog trećeg uspešnog i krcatog koncerta u Štark Areni, nastavila je u istom ritmu, kada se dotakla i Lepe Brene i njenog stajlinga, kada je istakla da onaj ko oblači Brenu treba da bude u zatvoru.

Sada se oglasio i sam dizajner Boris Kargotić, koji je zadužen za Brenine aufite, pa je žestoko odgovorio Karleuši, uporedivši je sa Miljanom Kulić.

Brena se nije oglašavala
Brena se nije oglašavalafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- "Dam, dam, dam" nije treš, meni je to top. Šta JK ima tu da kaže? Joj, ni ona se sama više ne slaže sa svojim mišljenjem. Ona svašta govori. Mislim da joj više ne treba uopšte davati na značaju. Šteta, mogla je... Jelena je zvezda? Pa i Miljana Kulić je zvezda. Zvezde su, selebritiji. Ne znam koje su to šifre, kombinacije šifara tu. Ne bih da pričam o njoj, stvarno nemam više šta da kažem - istakao je Boris Demode za "Radio Svetski".

1 / 5 Foto: Printskrin: Instgaram/karleusastar

Podsetimo, JK je u svom stilu žestoko udarila na Borisa, nazvavši ga njenim fanom.

- Ko oblači moju voljenu Brenu i zašto taj nije u zatvoru zbog zločina? Joj sad mi rekoše da mučeni Boris Demode pravi Breni onaj pakao. Ljudi, taj nesrećni lik nije nikakav dizajner, prijavio se na audiciju za igrače, za moj koncert na Ušću samo da bi me upoznao, kao moj fan. Naravno nije prošao ali je počeo da mi šalje neke lančiće koje je pravio i meni bilo žao pa sam mu pomogla i dala hleb u ruke. A onda je lik počeo da priča bajke kako se druži sa mnom, čuva mi decu itd, pa sam ga se otarasila. Pevačice, pazite se lažnih dizajnera - istakla je JK.

Bonus video:

01:07

Laušević na premijeri posle izlaska iz bolnice

(Espreso/Kurir/Radio Svetski)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.