MA KAKVA JE OVO MAČKA! ROĐENA SESTRA GOCE BOŽINOVSKE JE PLJUNUTA ONA: Geni su ČUDO, kao dva klona!
Goca Božinovska, Foto: Damir Dervišagić

lepotice

MA KAKVA JE OVO MAČKA! ROĐENA SESTRA GOCE BOŽINOVSKE JE PLJUNUTA ONA: Geni su ČUDO, kao dva klona!

Ovo je rođena sestra Goce Božinovske, pogledajte samo koliko liče

Objavljeno:

Pevačica Goca Božinovska poslednjih godina dosta se povukla iz javnosti i vodi miran život, ali interesovanje za njen privatni život ne opada.

Goca je odrasla u okolini Kraljeva, a u svojim izjavama neretko naglašavala da voli svoj rodni kraj, koji često i posećuje. Božinovska je dugo brinula o svojoj pokojnoj majci, zajedno sa sestrom Jelicom, za koju je veoma vezana.

Naime, malo ko zna da Goca ima rođenu sestru Jelicu, sa kojom ima neverovatnu sličnost. Pevačicina sestra jednom prilikom je otkrila detalje njenog života i odrastanja.

„Evo, tu smo mi odrasli. Mir i lepota. Goca je kao sestra mnogo dobra. Doduše, ja najviše podupirem, ali nema veze. Ona voli da dođe kad sve procveta. Zapravo, svi dođu kad sve završim: čišćenje, krečenje, sređivanje, evo, i sad sam u haosu. Svakome je lepo gde se rodi, pa kako je, tako je. Goca je završila u Kraljevu školu za mesarskog tehničara, ali pevanje je njena ljubav“, rekla je Jelica tada,

„Bila je mirna i povučena, ja sam bila ko muškarača. Bežala je iz škole da bi pevala. Tata je hteo jednom prilikom da je omlati. Ona ponese knjige i ode u Vrnjačku Banju da peva. Pri kraju škole ode ona da peva na vašaru i dođu neki ljudi da je traže da peva, a otac ih sve otera iz dvorišta. Ja sam je terala da peva, pa je zahvaljujući meni i počela karijeru. Videla sam da je talenat, svaki vikend smo lagale oca da idemo kod drugarice, a ona ode da peva da uzmemo neki dinar.“

Starija Gocina sestra prokomentarisala je i svoje zetove pokojnog Zorana Šijana i Radeta Vučkovića.

„Ne mogu da ih odvojim. Svaki je na svoj način. Zoran je obožavao da dođe i celo selo ga je voleo. Cepao je drva, to su mu vežbe bile. Eto, razlika u godinama između Radeta i Goce je verovatno učinila svoje. Ali sećam se kad je bila četvrta godina i otišla za Beograd. Išla sam da je jurim, ali nije bilo sile koliko se zaljubila u Vučkovića i brzo je ostala trudna i rodila Jelenu“, ispričala je Jelica.

Bonus video:

00:06

Šijanova majka Goca Božinovska pridružila se veselju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.