VENDI "RAZOBLIČILA" TEOLOGA: Urniše ga zbog PEVAČICE PROSTITUTKE, SUDAR TITANA kakav ne možete ni da ZAMISLITE
Vesna Vukelić Vendi i Elektra Elite, Foto: Nemanja Nikolić, Tamara Trajković

NIJE ŠTEDELA REČI

VENDI "RAZOBLIČILA" TEOLOGA: Urniše ga zbog PEVAČICE PROSTITUTKE, SUDAR TITANA kakav ne možete ni da ZAMISLITE

Vendi je gostovala u emisiji Puls Srbije gde je govorila o transrodnoj pevačici prostitutki Elektri Elit i teologu

Objavljeno:

Vesna Vukelić Vendi gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se dotekla sukoba sa teologom Milošem Stojkovićem oko Elite Elektre.

- Skoro sam imala fajt u jednom jutarnjem programu sa unezverenim kvazi teologom. On je dolazio ovde, to je Miloš Stojković i ja ne znam ko je njemu dao da bude teolog.

-Baš kod tebe u emisiji je on napravio kardinalnu grešku i dao medveđu uslugu našem narodu u onom trenutku kada su se veoma važne stvari razgraničavale, a to je slučaj Elektre Elite - rekla je Vendi i dodala:

01:57

RAZOBLIČILA SAM GA JER JE ELEKTRU NAZVAO SESTROM U HRISTU! Vendi o žestokom sukobu sa teologom: ONA JE BRAT U ANTIHRISTU

- Kada je on kao teolog trebao da kaže "ovo je osoba koja se operisala, to gospod ne dozvoljava i ne može da se menja pol".

1 / 3 Foto: Tamara Trajković

- On je njoj rekao da čestita "sestri u Hristu", a ona je brat u antihristu. Osim toga ona nije ni krštena. To je sve taj teolog trebao da kaže, e onda sam ja morala da ga razobličim.

Bonus video:

02:34

ISISALA MU JE MOZAK KROZ POLNI ORGAN! Vendi otkrila kako je Mis Svetlana zadovoljila Gavrilovića: SKAKUTAO JE OD SREĆE 3 MESECA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.