NAŠA MANEKENKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Lepa je kao lutka, a fotografije TOPE I NAJTVRĐA SRCA
Dejana Živković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRELEPO

NAŠA MANEKENKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Lepa je kao lutka, a fotografije TOPE I NAJTVRĐA SRCA

Dejana Živković je nedavno objavila vest da je trudna po drugi put, a sada se prvi put oglasila

Objavljeno:

Dejana Živković ponovo je trudna i čeka drugo dete, a sada je se prvi put oglasila i progovorila o drugoj trudnoći.

Naime, poznata manekenka je na svom Instagram profilu okačila par fotografija i pokazala trudnički stomak. Dejana je otkrila da ima dupli razlog za slavlje.

- Još jedna godina, sada 31.rođendan. Još jedan blagoslov i još jedno čudo na putu. Dvaput više razloga za slavlje - napisala je manekenka ispod niza fotografija gde je prvi put pokazala trudnički stomak.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/dejanazivkovic

Inače, Dejana se porodila pre godinu i po dana i na svet donela sina kome je dala ime Lav. Njen suprug Filip Simović i ona u maju su upriličili veliko slavlje povodom krštenja naslednika u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a među zvanicama je bilo i poznatih.

- Majčinstvo me je promenilo za 180 stepeni pokazalo mi je šta su prave vrednosti, uozbiljila sam se, pronašla sam se konačno. Ne mogu da se setim kakva sam ranije bila pre deteta. Ovo je jedan miran porodičan život, pun ljubavi, sreće i spokoja, to je zapravo poenta života. Postala sam majka kad sam želela i spremna sam bila za ovu ulogu. Što je stariji više liči na mene. Lav je prioritet i ne žalim ni dinara da dajem za njega - izjavila je manekenka - poručila je tada Dejana za medije.

Bonus video:

00:08

SRPSKA MANEKENKA ZAPALILA INTERNET: Dejana Živković otkrila koliko plastičnih operacija je imala i svi ZANEMELI u studiju

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.