NAKON ŠTO JE KARLEUŠA JAVNO ISPROZIVALA, PRIJOVIĆKA UZVRAĆA UDARAC: Neke stvari su sada mnogo jasnije...
Aleksandra Prijović, Foto: PETAR ALEKSIĆ

prepričavaće se!

NAKON ŠTO JE KARLEUŠA JAVNO ISPROZIVALA, PRIJOVIĆKA UZVRAĆA UDARAC: Neke stvari su sada mnogo jasnije...

Aleksandra Prijović otpevala Karleušinu pesmu na nastupu i sve iznenadila

Objavljeno: 23:06h

Aleksandra Prijović nedavno je održala tri uspešna koncerta u Beogradu, te najavila spektakl i u Nišu, Sarajevu, Tuzli i Zagrebu, a usput pokazala da je ne dotiču prozivke njenih koleginica.

U prilog tome svedoči da je Prija učvrstila muziku Jelene Karleuše u svoj repertoar, iako mala od skandala nije imala reč hvale za folk pevačicu.

Naime Aleksandra ne propušta nijedan vikend da ne nastupa, a sada se društvenim mrežama deli snimak na kojem peva pesmu upravo od Jelene Karleuše, te su mnogi mišljenja da se i u ovom žanru itekako dobro snašla.

Ovog vikenda Aleksandra je imala zakazan nastup u Dizeldorfu u Nemačkoj, a kako je publiku oduševila svojim pesmama, ono što je sve šokiralo je momenat kada je Prija zapevala hit "Slatka mala" koji peva pop diva.

Svi prisutni bili su oduševljeni ovim potezom pevačice, pa je video gde peva upravo ovu pesmu brzo postao viralan na društvenim mrežama.

- "Dobro je vozi ova pesma", "Ova žna nema šta ne zna da peva", "E to mi fali od Prije, "Slatka mala da malo iskoči iz monotonije" - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.