DESIGERICA BRUTALNO O PREKIDU SARADNJE SA PLJUGICOM: Izneo sav PRLJAV VEŠ, evo šta se ZAPRAVO DEŠAVALO
Desingerica i Pljugica, Foto: Instagram printscreen/dragomirdespic_design

iskren

DESIGERICA BRUTALNO O PREKIDU SARADNJE SA PLJUGICOM: Izneo sav PRLJAV VEŠ, evo šta se ZAPRAVO DEŠAVALO

Ne krije koliko je razočaran svime što je od bivšeg kolege čuo

Objavljeno:

Ubrzo nakon što je Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, istakao da saradnje između njega i Desingerice „više neće biti", Dragomir Despić oglasio se pa pokazao koliko ga je šokiralo to gostovanje sada već nekadašnjeg kolege u izvesnom podkastu.

- Rekao je kako njemu odgovara, stvari koje nisu istina. Ako je hteo da priča o tome, mogao je da kaže kako stvarno jeste, a ne u svoju korist - počeo je za „Telegraf" on, pa nastavio o tome koliko se sam trudio ne bi li oni postigli uspeh, dok isto za Pljugicu nikako ne bi mogao da kaže.

„Ja krindž stvari ne radim!"

Desingerica o Poljugici
Desingerica o Poljugicifoto: Printscreen Instagram/dragomirdespic_design

- Druga stvar, kad on bude sedeo od početka do danas za kompom i radio pesme i edit za spotove, radio sve, a ne bio kod kuće da spava, onda će se nešto i pitati, jer sam ja taj koji je sedeo noćima i danima i radio, a porodicu sam maksimalno zapostavio zbog karijere, dok je on spavao - kazao je, a onda dodao:

- Mnogo sam realan i ispravan lik i ne radim krindž stvari, ne prikazujem ljudima nešto što nisam. Taj dečko priča o cepanju majica, a nikad nijednu nije pocepao. Ježim se takvog krindža iz emisije, meni se želudac okreće... Nemaju na profilu veću krindž emisiju od te - zaključio je za pomenute medije Despić.

Desingerica o prekidu sardanje sa Pljugicom
Desingerica o prekidu sardanje sa Pljugicomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Pljugica je tokom te emisije izjavio:

- Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više...

- Zasitili smo se odnosa, jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone biti zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - objašnjavao je bio on.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.