MARKO MILJKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA ANABELOM: Oktrio RAZLOG njihovog POMIRENJA
Marko Miljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorio dušu

MARKO MILJKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA ANABELOM: Oktrio RAZLOG njihovog POMIRENJA

Marko Miljković progovorio je o Luninom porođaju ali i odnosu sa njenom majkom Anabelom Atijas.

Objavljeno:

Luna Đogani juče je izašla iz bolnice, a nju je po izlasku sačekao suprug Marko Miljković koji je ćerkicu Lanu i ženu odveo kući u porodični dom.

Marko je sada sada u razgovoru za domaće medije otkrio kako je protekao susret Lane i male Mije, ko mu je najviše nedostajao u tim trenucima, a onda se osvrnuo na odnos sa Anabelom Atijas.

- Malopre sam ostavio Lanu u Mijinom naručju, ona je oduševljena, ne da nikome da je pipne, sve ide kroz neku priču, da i mi moramo da je uzimamo, malo je naporno. Mora da se privikne, da bude svesnija cele priče. Ono što se dešavalo u našem stanu je prava bajka, ne znam kako to da opišem, to je prava emocija, nešto najlepše u životu. Nisam se pribojavao da neće tako biti, Mija je dete satkano od ljubavi, mi smo ucrtali u nju da sve oko sebe voli, pripremali smo je za Lanin dolazak, kad god smo je pominjali ona je sve pričala u superlativu, ljubila mami stomak, predivna je bila. Jedva je čekala da dođe, nije htela da spava, napravila je pozitivan haos - rekao je Marko na samom početku razgovora i priznao da je presrećan što su sve curice oko njega.

Marko Miljković o susretu Mie i Lane
Marko Miljković o susretu Mie i Lanefoto: prentscreen/youtube/espreso.rs

- Voleo bih da ja njih mogu maksimalno da ih razmazim, koliko je to moguće, videćemo. Presrećan sam što su sve curice oko mene. Nemam ništa protiv da sledeće dete bude dečak. Ja bih pustio Bogu da odluči kog pola će biti moje sledeće dete, ako ga bude, polako otom potom. Ako bude i treća ćerkica, neću da se bunim - rekao je Marko.

Marko o odnosu sa Anabelom Atijas

- Mi imamo korektan odnos zbog Lune i zbog svega, pričamo i dogovaramo se, pomaže nam dosta i hvala joj na tome. Ne bih da se vraćam u prošlost, šta je bilo bilo je, idemo u budućnost, oboje se pridržavamo toga - rekao je kratko Marko.

Marko Miljković o odnosu sa Anabelom
Marko Miljković o odnosu sa Anabelomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko o svojoj majci

- Falila mi je moja majka da vidi sve, da doživi sve, ali ja verujem da je ona videla i doživela sve, verujem da nas gleda i da nas čuva. Siguran sam da bi bila preponosna na sve - rekao je on.

Marko o Luninom povratku na estradnu scenuž

Marko o Luninom povratku na scenu
Marko o Luninom povratku na scenufoto: Ahel/ATAImages

- Na Luni je da li želi da se vrati pevanju, ja kad gledam njene spotove ja se oduševim. Ja bih voleo da snimi, pevačima nije nimalo lako. Ni Luni nije bilo lako kad je punila klubove, nije se pronašla u tome. Luna blista u spotovima, pleni lepotom, voleo bi da snimi još nekoliko spotova ako ništa drugo - zaključio je on.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.