EMOTIVNA OBJAVA LUNE ĐOGANI RAZNEŽILA SVE: Pokazala prvi SUSRET Mie i Lane, pa posala JAKU PORUKU (FOTO)
Luna Đogani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PREDIVNO

EMOTIVNA OBJAVA LUNE ĐOGANI RAZNEŽILA SVE: Pokazala prvi SUSRET Mie i Lane, pa posala JAKU PORUKU (FOTO)

"Brinula sam ali sada znam da sam donela najbolju moguću odluku jer sam joj rodila najboljeg prijatelja do kraja života!" napisala je Luna

Objavljeno: 20:51h

Marko Miljković je danas stigao u porodilište GAK "Narodni front" po suprugu Lunu Đogani i njihovu drugu ćerku Lanu, koja je nedavno došla na svet.

Luna i Marko su izašli zajedno sa ćerkom Lanom petnaest minuta kasnije i poljubili se pred okupljenim fotoreporterima i predstavnicima sedme sile. Luna takođe nije skidala osmeh s lica i sve vreme je snimala izlazak iz bolnice, a mala Lana je bila uplakana.

- Sve je dobro, hvala vam, super je beba, ali sad moramo da žurimo kući jer nas Mia čeka - rekla je kratko Luna Đogani.

Luna je danas izašla iz porodilišta
Luna je danas izašla iz porodilištafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što su stigli u svoj porodični dom prvo se oglasio Marko, a sada se oglasila i Luna na svom Instagram profilu i emotivnom porukom otkrila kako je prošao sestre Mie i Lane:

- Strahovala sam na reakciju Mie na beba Lanu, ali posle današnjeg susreta, moje srce je mirno i spokojno! Mia ne da će biti najbolja sestra na svetu nego će mami i tati sve da pomaže! Od tolike ljubavi već prvi dan, Mia nas je oborila s nogu. Brinula sam ali sada znam da sam donela najbolju moguću odluku jer sam joj rodila najboljeg prijatelja do kraja života! - napisala je Luna.

Podsetimo, bivša rijaliti igračica porodila se u Narodnom frontu 4.10, beba je teška 3 kilograma i 600 grama, a dugačka je 53 cm.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.