ŠERIF KONJEVIĆ OPLEO PO KOLEGAMA KOJI PEVAJU NJEGOVE PESME: Pazite samo šta je IZJAVIO
Šerif Konjević, Foto: Damir Dervišagić

potpuno iskren

ŠERIF KONJEVIĆ OPLEO PO KOLEGAMA KOJI PEVAJU NJEGOVE PESME: Pazite samo šta je IZJAVIO

Šerif Konjević o mladim kolegama i tajnom receptu za uspeh

Objavljeno:

Šerif Konjević neprekidno je u zenitu popularnosti, a pojedine njegove pesme mlađe kolege kao i učesnici muzičkih takmičenja često izvode.

Šerif je u razgovoru otkrio da li u smeta što ga mnogi „prepevavaju“ a podelio je i tajni recept bitan za uspeh svakog pevača.

- Imam puno posla, ne mogu da se požalim, ali ja to doziram. Glas me služi nikad bolje, što znaju svi koji dođu na moj koncert ili na privatne zabave na kojima pevam. Sve funkcioniše kako treba i radim onoliko koliko smatram da meni i mojim fanovima treba – rekao je Šerif.

 Šerif Konjević o mladim kolegama i tajnom receptu za uspeh
Šerif Konjević o mladim kolegama i tajnom receptu za uspeh foto: Dragan Kadić

Za pevača bi se mogla upotrebiti ona fraza da „bolji je što je stariji“ s obzirom da mnogi misle da sada još bolje peva. Šerif se i sam pita zbog čega je to tako.

- I sam bih voleo da znam u čemu je tajna. Ne znam, pazim šta jedem, šta pijem, kad spavam. Vodim računa o svom životu i niko me ne sekira, imam finu porodicu. Verovatno je to ta tajna. Družim se sa finim ljudima koji meni odgovaraju i ne pravim razliku i svi su dobrodošli koji smatraju i žele sebi dobro, ne meni. Uvek poručujem ljudima: „misli ti o sebi“. Jer kada čovek misli o sebi onda će pozitivnije i o meni i drugima imati svoj stav – objasnio je Šerif.

1 / 3 Foto: Kurir

On je istakao i da mu ne smeta što mnogi danas snimaju njegove numere.

- U poslednje vreme svi su počeli da snimaju moje pesme, ja ne bih tako radio. Nisam se time bavio, jer ne može neko ko uzme moju pesmu otpevati onako kao ja. Ali zaista i ne bih se bavio time, publika o tome odlučuje. Mora da postoji emocija. Nisam koncertni pevač, već onaj ko peva uživo a tada je potrebna posebna emotivnost – rekao je Šerif i naglasio da ga takozvani kaveri njegovih pesama ne dotiču:

- Nisam regovao jer mene to ne zanima. Neka snima ko šta hoće.

Bonus video:

00:24

Šerif Konjević i Enes Begović ušli u poznati beogradski restoran i napravili haos!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.