KONAČNO! Đole Đogani OTKRIO zašto neće da OŽENI Vesnu posle 20 godina veze!
Đole Đogani i Vesna Đogani, Foto: Damir Dervišagić

priznanje

KONAČNO! Đole Đogani OTKRIO zašto neće da OŽENI Vesnu posle 20 godina veze!

Đole Đogani se dotakao i Lune

Objavljeno: 10:08h

Đole Đogani nije slavio sa bratom Gagijem Đoganijem rođenje njegove unuke Lane.

Kako je Đoletova partnerka Vesna otkrila, njih dvoje su razmislili o pozivu i procenili da nije pravi trenutak da se sada svi zajedno okupljaju, već da će sačekati neku drugu priliku.

- Marko nas je od srca pozvao, mi smo imali snimanje, ali smo posle toga procenili da možda ne bi bilo pametno da se u takvom momentu svi okupljamo zajedno. Bila je tetka, bio je i Gagi sa devojkom. Oni su se fenomenalno proveli, Đole i ja ćemo nekom drugom prilikom otići i ispoštovati sve one običaje kada je prinova u pitanju. Jedva čekamo da ih vidimo - priznala je ona za "Alo", a Đole je sad otkrio da nije bio ni na promociji ćerke Silvije, koja je objavila novu pesmu.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

- Nismo bili tu, a neko je napravio veliku frku od toga. Vesna i ja smo bili u Ljubljani i Zagrebu tih dana. Inače, Silvija mi je rekla kada je zakazala promociju, ali sam joj odmah rekao da tog dana imamo ranije ugovoren nastup - rekao je Đole za "Grand" i naglasio da je sve u najboljim odnosima.

- Naravno da je sve u redu, pa to mi je dete! Kakvi loši odnosi? Evo, juče smo se čuli u vezi sa nekim privatnim stvarima, to su moja deca i volim ih najviše na svetu - naglasio je Đole.

On je otkrio i da ne želi da oženi Vesnu, iako su godinama zajedno i imaju decu.

- Jednom u životu sam se oženio. Prvi put sam se oženio sa Slađom i razveo, a Vesna i ja živimo zajedno. Nismo se venčali, ali smo zajedno skoro duplo više nego što sam bio sa Slađom. I super mi je. Ne mora neko da potpiše nešto bezveze da bi, eto, bio u braku - objasnio je denser.

Bonus video:

02:07

ĐOLE ĐOGANI OTPISAO ĆERKU ZBOG GOLOTINJE U SPOTU?! Silvija otkrila: Ovo je umetnost sa porukom, mogao je samo da dođe da me PODRŽI

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.