ZANIMLJIVE ANEGDOTE I SJAJNI SPECIJALITETI U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Vesna i Vojka napravile atmosferu za pamćenje
Foto: kurir

ovo niste znali

ZANIMLJIVE ANEGDOTE I SJAJNI SPECIJALITETI U "MAJKAMA I SNAJKAMA"! Vesna i Vojka napravile atmosferu za pamćenje

Danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!

Objavljeno:

Treću kulinarsku nedelju u novoj, petoj sezoni kulinarskog takmičenja "Majke i snajke" privode kraju Dimići iz Beograda.

Majke i snajke
foto: kurir

Majka Vesna je u penziji. Dugo se bavila marketingom, a sada je posvećena pilatesu, skijanju i plivanju. Kada joj vreme dozvoli voli da ode u pozorište, na izložbe, obilazi antikvarnice i knjižare. Obožava da kuva, naročito da pravi kolače dok joj je omiljeno jelo supa s knedlama. Vojka je personalni asistent dece ometene u razvoju. Voli da kuva, a najviše voli da jede makarone, kiflice, kao i raznorazne slatkiše i torte. Aleksandar radi u jednoj firmi kao tehničko obezbeđenje, a u slobodno vreme se bavi pevanjem i čita knjige. Najdraže jelo su mu pečenje i roštilj i ističe da i on često provodi vreme u kuhinji.

Majke i snajke
foto: kurir

Vesna i Vojka su napravile atmosferu za pamćenje, bilo je pesme, šale i zanimljivih anegdota, a sve u studiju je posebno zainteresovala priča kako je snajka Vojka dobila ime. Nema sumnje da vas očekuje još jedna zabavna emisija s toga ne propustite "Majke i snajke" danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.