DOBRO POGLEDAJTE LICE OVOG ČOVEKA! NEMA KO NJEGOV HIT NE ZNA: Vedrio i OBLAČIO estradom, a EVO šta sada radi
Goran Dimitrijadis Dima, Foto: Printscreen Instagram/dima_beograd

nekad i sad

DOBRO POGLEDAJTE LICE OVOG ČOVEKA! NEMA KO NJEGOV HIT NE ZNA: Vedrio i OBLAČIO estradom, a EVO šta sada radi

Goran Dimitrijadis Dima progovorio o svom životu

Objavljeno:

Iako se nikada nije previše medijski eksponirao vlasnik čuvenog hita „Nije mene dušo ubilo“ Goran Dimitrijadis Dima ima veoma bogatu karijeru.

Život pevača mnogima deluje bajan, ali je istina potpuno drugačija, o čemu je Goran govorio za medije.

-Bilo je opasnih situacija na svirkama tokom čuvenih devedesetih. Mislim ne idete u pozorište nego u kafanu i ne znate ko će da dođe i sa kim, posebno u tom periodu. Tada su se nosili pištolji, svako je imao pištolj, i podobne i nepodobne ličnosti, svega je bilo. Neko je bio karakter, a neko lak i nervozan pa se pucalo kroz vrata. To svi znaju- istakao je Dima tvrdeći da on, lično, nikada nije doživeo neprijatnost.

-Bio sam dobar sa svima, nisam konfliktna ličnost, trebalo je sa takvim ljudima raditi i opstati. Mene su svi voleli zbog moje pesme.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/TIOLI Records

Tokom višedecenijske karijere sarađivao je sa brojnim estradnim zvezdama, a pojedine su ostavile poseban utisak na njega.

- Radio sam sa Sonjom Mitrović Hani, bivšom suprugom Željka Mitrovića, radio sam sa Mirom Škorić. Bilo je tu koncerata, tih nekih devedesetih godina. Obišao sam i Australiju sa Mirom, Sanjom Maletić i Gocom Božinovskom- ispričao je pevač, a na pitanje koja koleginica je najveći džek odgovorio je kao iz topa:

- Evo Sanja Maletić i Goca Božinovska. Sećam se imali smo apartman na jednoj turneji i ja sam jeo neku tajlandsku kuhinju i nešto mi nije bilo baš najbolje i Sanja je brinula o meni, kao i Goca. Kuvale su mi čajeve, bile tu non stop. I one su stvarno veliki džekovi i drugari. Opuštene su, prirodne i normalne!- otkrio je za medije.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.