SANJA MARINKOVIĆ PREKRSTILA NOGE U EMISIJI, A KAMERA SNIMILA JEDAN DETALJ: Svi pogledi uprti ka dole - MAŠALA
Sanja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

SANJA MARINKOVIĆ PREKRSTILA NOGE U EMISIJI, A KAMERA SNIMILA JEDAN DETALJ: Svi pogledi uprti ka dole - MAŠALA

Voditeljka Sanja Marinković je vodila svoju emisiju i prekrstila noge, a onda su krenuli da se nižu komentari

Objavljeno: 19:47h

Nije tajne da mnoge dame sa naše javne scene imaju stiliste sa kojima se konsultuju pre nego što se svetla reflektora upale, a jedna od omiljenih voditeljki i najprepoznatljivije naše TV lice u više navrata je pokazala da sama ume zaista sjajno da se obuče, pa je iz istog razloga gotovo svaki stajling Sanje Marinković koji odabere nepresušna inspiracija ženama kako u srednjim godinama, tako i znatno mlađim.

Posebno su komentarisani njeni modni odabiri za potrebe autorske emisije "Magazin In" koju godinama vodi, pa nije čudo to što je i najnovija epizoda privukla veliku pažnju i pritom bila najgledanija čime se ona na "Instagramu" i pohvalila.

Pored zanimljivih sagovornika, voditeljkinih škakljivih pitanja i interesantnih tema kojih je sa njom uvek na pretek, u fokus je i ovog puta dospeo stajling Sanje Marinković koji je savršeno istakao njenu vitku figuru.

1 / 2 Foto: Printscreen/instagram/sanjamarinkovicofficial

Strukirana haljina srednje dužine bila je njen izbor ovog puta, a ako je suditi po komentarima koji su se našli na društvenim mrežama, reklo bi se da je i ovog puta ona napravila pun pogodak i oduševila dame, posebno one koje se u narednom periodu spremaju za neko slavlje jer je ista idealna baš za takve prilike.

Kombinacija ljubičaste i bele znatno je doprinela na atraktivnosti dok su dva cveta u predelu grudi dali poseban šmek i dozu elegancije, a čitavu priču voditeljka je ispratila sandalama na potpeticu sa srebrnim detaljima, kao i adekvatnom šminkom i frizurom.

Bonus video:

00:20

MNOGI MISLE DA NEKO STOJI IZA MENE! Sanja Marinković u Sceniranju iskreno o karijeri, porodici i ljubavnom životu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.