PRVI MENADŽER ALEKSANDRE PRIJOVIĆ IZNEO OVU ISTINU O NJOJ: Otkrio stvari iz PROŠLOSTI koje je malo ko ZNAO
Prija je napravila tri koncerta za pamćenje, Foto: PETAR ALEKSIĆ

bio je jasan

PRVI MENADŽER ALEKSANDRE PRIJOVIĆ IZNEO OVU ISTINU O NJOJ: Otkrio stvari iz PROŠLOSTI koje je malo ko ZNAO

Mnogi se oglašavaju nakon Prijinog velikog uspeha

Objavljeno:

Prvi menadžer Aleksandre Prijović, Zvonko Rođa Grujić, prisetio se muzičkih početaka pevačice.

Iako mnogi nisu verovali u njen uspeh, on je kako kaže, od prvog trenutka je znao da će biti velika zvezda i sa njom sa zadovoljstvom sarađivao.

- Aleksandru sam upoznao kada je imala 16 godina. Stidljiva, fina, kulturna, mila devojčica, tad je došla na doček Nove godine u Beč. Nastupao je Šaban Šaulić, a doveo ju je legendarni Mića Nikolić.

- Krenuli smo korak po korak. Najveća prednost u tom momentu je bila ta što je imala neviđeni talenat i vaspitanje koje je ponela iz kuće. Videlo se odmah da je majka Borka odigrala veliku ulogu. Znao sam da će biti broj jedan, ali kada sam to govorio kolegama pitali su me da li sam normalan? Prognoza tadašnjih menadžera, ali i pevača je bila da će ona biti samo svadbarska pevačica. Jedno mišljenje sa mnom je delio Šaban Šaulić. Mnogo puta smo na tezgama pričali o njoj. Imali smo stroprocentnu njegovu podršku. Bilo je dosta podmetanja, ali je ona sve to sa lakoćom preskakala - kaže Grujić.

Kako je rekao, od prvog trenutka je pokazivala veliki potencijal i pevala je rame uz rame, sa najvećim muzičkim imenima.

- Na terenu je ubijala glasom. Zadovoljstvo mi je bilo što sam bio na prvom koncertu i drago mi je što me je pozvala i time pokazala da i pored tako velikog uspeha čvrsto stoji na zemlji i ne leti u oblacima. Od samog starta znala je da prati situaciju i svaki nastup je za nju bila nova utakmica. Bez straha je stajala pored Šabana, Snežane Đurišić, Verice Šerifović, Šerifa Konjevića, Enesa Begovića, Ljube Aličića. Sve ih je poštovala, ali se nije plašila. Preuzela je tron i postala broj jedan na estradno-muzičkom nebu.

Osim toga, on je izneo i svoj sud o prozivkama Jelene Karleuše na račun Prijovićeve.

- Vidim da Aleksandra trpi napade Jelene Karleuše i to je smešno šta ta žena priča, šteta što nije došla na koncert jer je propustila veliki spektakl i krunisanje - zaključuje Grujić za Kurir.

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

(Espreso/Kurir/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.