KAD ČUJETE KAKO PEVA PRIJINA MAJKA PAŠĆE VAM VILICA: Sada je sve mnogo jasnije, kako ONA NIJE POSTALA ZVEZDA?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MOGLA JE I ONA DA PEVA U beogradskoj Areni

KAD ČUJETE KAKO PEVA PRIJINA MAJKA PAŠĆE VAM VILICA: Sada je sve mnogo jasnije, kako ONA NIJE POSTALA ZVEZDA?

Očarala je sve svojom lepotom, a sada i glasom

Objavljeno:

Velika muzička zvezda Aleksandra Prijović (28) održala je prošle nedelje tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona.

Njena majka Borka Mihajlović joj je oduvek bila ogromna podrška u svemu, a malo ko zna da je i ona talentovana pevačica i da je Aleksandra od nje nasledila moćan glas.

Zašto ona nije pevala u Areni?

Borka je pre nekoliko dana gostovala na Hepi televiziji, gde je pustila glas i otpevala pesmu "Javi se, oteraj tugu", koju u originalu izvodi Šemsa Suljaković, a u videu možete poslušati kako Bora zvuči uživo.

Podsetimo, majka Aleksandre Prijović, Borka, došla je i treće veče zaredom da podrži ćerku na koncertu u beogradskoj Areni, a tada se pojavila u prisustvu dečka, sa kojim je u višegodišnjoj vezi i pored kojeg je veoma srećna, a njenu vezu Aleksandra podržava svim srcem.

1 / 10 Foto: Petar Aleksić

Oni su došli na koncert u nikad elegantnijem izdanju. Borka je ponela skroz crnu kombinaciju i istakla dekolte, a njen partner je takođe poneo crno odelo, koje je upario sa belom košuljom. Sve oči bile su uprte u Borku i njenog dečka, a sigurno je da je ona bila najponosnija majka na svetu.

Bonus video:

00:24

Sloba Radanović u Subotici

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.