PAŠĆE VAM VILICA KAD VIDITE 28 GODINA MLAĐU ŽENU BORE ĐOREVIĆA: Krije se od MEDIJA, a prava je LEPOTICA
Foto: Dragana Udovičić

LJUBAVNA PRIČA

PAŠĆE VAM VILICA KAD VIDITE 28 GODINA MLAĐU ŽENU BORE ĐOREVIĆA: Krije se od MEDIJA, a prava je LEPOTICA

Dubravka je Borina treća žena, a roker je na ruci istetovirao i njen lik, te joj je posvetio knjigu i ceo album "Da tebe nije".

Objavljeno:

Život legendarnog srpskog muzičara i frontmen benda "Riblja čorba" oduvek je intrigrao javnost, naročito kada su u pitanju emocije. Mnogi su mislili da je Bora Đorđević raskrstio sa bračnim životom nakon prvog razvoda, pevač se iznenada zaljubio u 26 godina mlađu Aleksandru i ona je 2010. godine postala njegova druga supruga. Ipak, taj brak nije potrajao.

Bora se 2014. godine razveo od Aleksandre, nakon čega je sreću pronašao pored 28 godina mlađe Dubravke Milatović, sa kojom živi u Sloveniji. Pevač posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravku, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

20 godina mlađa žena Bore Đorđevića je prava lepotica
20 godina mlađa žena Bore Đorđevića je prava lepoticafoto: Damir Dervišagić

Dubravka je Borina treća žena, a roker je na ruci istetovirao i njen lik, te joj je posvetio knjigu i ceo album "Da tebe nije".

"Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju", rekao je muzičar svojevremeno.

Dubravka je Borina treća žena
Dubravka je Borina treća ženafoto: Damir Dervišagić

"Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim", ispričao je tada Bora za "Story" i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe.

Venčali su se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju
Venčali su se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santorinijufoto: Vladimir Sporčić

"Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost", rekao je roker.

Ovako Dubravka izgleda:

1 / 4 Foto: Paparaco Lov printscreen

Bonus video:

00:15

Unuka Siniše Mihajlovića prvi put u Srbiji

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.