ONA JE NAJBOLJE PLESALA OD SVIH PEVAČICA: Otkrivamo šta je Dragana Mirković radila na probama!
Dragana Mirković, Foto: Privatna arhiva

IZNENADIĆETE SE

ONA JE NAJBOLJE PLESALA OD SVIH PEVAČICA: Otkrivamo šta je Dragana Mirković radila na probama!

Ona je uvek bila ispred vremena.

Objavljeno:

Muzička zvezda Dragana Mirković krajem decembra će održati koncert u "Areni". Društvene mreže su pune snimaka ove pevačice sa njenih koncerata i iz emisija iz devedesetih. I danas se komentariše da što se tiče scenskih nastupa i koreografija, nijedna pevačica na našoj estradi nikada nije mogla da dosegne Draganin nivo iz tog perioda.

Jednom prilikom desner i član bivše grupe "Beat Street" Husa Alijević je za Espreso otkrio koliko je Dragana radila na sebi i koliko je ozbiljno bila posvećena svojim nastupima.

– U periodu 1994-1996. godine, mi smo radili turneje sa Draganom Mirković. Ona je tada bila neverovatno velika zvezda u tom momentu. Ono što je interesantno je da je ona tada, kao najveća zvezda, sa nama na probama radila po 200-300 trbušnjaka. Mi smo tada bili mladi. Zaista su nam bili naporni treninzi. Ona je sve to uspevala. Sa ove distance od 25 godina, meni je to neverovatno. Ona je radila na sebi, želela je da bude što bolja i da bude što spremnija za svoju publiku - rekao je Husa tada za naš portal i dodao da su mu turneje sa Draganom ostale u jako lepom sećanju.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

– Kada je u pitanju estrada i kada je u pitanju život, Dragana Mirković je jedna institucija. Ona je instituacija kada je uopšte u pitanju bavljenje estradnim poslom, ali isto je tako institucija kada su u pitanju ljudske vrednosti. Dragana je moja drugarica i neko ko je bio tu kada je "Beat street" bio na početku. Sarađivali smo i imali smo mnogo toga da naučimo od nje. Kada vidim Draganu Mirković, ona mene asocira na sva ona lepa vremena koja smo imali u staroj Jugoslaviji. Asocira me na poštenje. Asocira me na bratstvo i jedinstvo. Dragana nosi sve te neke lepe ljudske osobine i ona to prenosi na estradu i zato je ona i danas institucija i zato je ona osoba koju publika ne prestaje da voli - rekao nam je tada legendarni denser.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.