ZAVIRITE U STAN OGNJENA AMIDŽIĆA: Uložio BOGA OCA u prostor, ima POGLED za MILION DOLARA
Ognjen Amidžić, Foto: Damir Dervišagić

moderno

ZAVIRITE U STAN OGNJENA AMIDŽIĆA: Uložio BOGA OCA u prostor, ima POGLED za MILION DOLARA

Renoviraju luks gajbu na Dorćolu

Objavljeno: 08:42h

TV zvezda Ognjen Amidžić čeka drugo dete sa svojom izabranicom, koleginicom Minom Naumović, a prema pisanju medija, venčanje je već zakazano!

Njih dvoje će za nekoliko meseci postati roditelji, zbog čega su rešili da u potpunosti preurede luksuzni stan na Dorćolu, gde su živeli. Budući da rade i na sobi za bebu, Mina i Ognjen su se privremeno iselili iz svog stana, a sada je voditeljka na Instagramu otkrila gde borave.

Ako je suditi po njenoj objavi na Instagramu, lepa voditeljka i njen izabranik trenutno žive u elitnom naselju Beograd na vodi, gde je uslikala pogled od milion dolara i deo penthausa, koji je uređen po poslednjoj modi.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/callmenaumi

Podsetimo, Voditelj Ognjen Amidžić govorio je nedavno o Mininoj trudnoći.

- Povod je divan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej. Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba.

Bonus video:

02:02

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO REAKCIJU KADA JE SAZNAO DA POSTAJE PONOVO OTAC! Voditelj obelodanio: Zakazano je venčanje, ali sa malo ljudi

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.