PRIJINA MAJKA KAO BOGINJA DOŠLA NA ĆERKIN KONCERT: A onda dala i komentar o KARLEUŠI, ovo se ČEKALO
Aleksandra Prijović, Foto: Petar Aleksić

evo šta je rekla

PRIJINA MAJKA KAO BOGINJA DOŠLA NA ĆERKIN KONCERT: A onda dala i komentar o KARLEUŠI, ovo se ČEKALO

Aleksandra večeras održava svoj treći za redom koncert u Štark areni

Objavljeno:

Mlada folk zvezda Aleksandra Prijović večeras će u beogradskoj Štark areni održati treći po redu solistički koncert.

Prethodne dve večeri bilo je posebno interesantno kod VIP ulaza, gde su s novinarima razgovarali članovi Aleksandrine familije, kao i brojne poznate ličnosti iz srpskog javnog života, a i večeras, treći put zaredom, na koncert svoje naslednice došla je i ponosna majka Borka Mihajlović.

Mama Borka je i ove večeri svojim izgledom privukla veliku pažnju svih prisutnih, kao i fotoreportera. Ovaj put se odlučila za crno odelo i crno-bele patike.

Mama Borka je i ove večeri svojim izgledom privukla veliku pažnju svih prisutnih, kao i fotoreportera
Mama Borka je i ove večeri svojim izgledom privukla veliku pažnju svih prisutnih, kao i fotoreporterafoto: PETAR ALEKSIĆ

Borka je u kratkom intervju za medije prokomentarisala izjavu Jelene Karleuše, koja je u negativnom kontekstu dala svoj sud o muzici mlade zvezde.

- Nemam komentar zaista, sve se vidi iz priloženog. To vam je dovoljan komentar - odsečno je rekla Prijina majka za Kurir.

Podsetimo, Jelena je nedavno otvoreno ispričala šta misli o mlađoj koleginici Aleksandri Prijović, koja je trenutno u jeku popularnosti.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Samo Milica ima hit. Pesmu "Mašala" koju je snimila ove godine sa mnom - rekla je pop diva u emisiji "Prvi red", a na konstatacije novinara da Aleksandra ima hit "Dam, dam, dam" sa novog albuma, poručila je:

- O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, "Zvezde Granda" su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina - istakla je Karleuša.

Bonus video:

01:08

Komentar Prijine majke na JK

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.