KO SE SEĆA STOJKETOVE BIVŠE? PISALO SE DA GA JE VARALA SA KUĆNIM PRIJATELJEM: Povukla se i UDALA za ovog BIZNISMENA
Bojana Bojanin i Vladimirov brak izgledao je idiličan, međutim bio je sve sem toga, Foto: NEMANJA PANČIĆ

Afera

KO SE SEĆA STOJKETOVE BIVŠE? PISALO SE DA GA JE VARALA SA KUĆNIM PRIJATELJEM: Povukla se i UDALA za ovog BIZNISMENA

Afera joj od života napravila pakao - Bojana Rajić između bivšeg i sadašnjeg muža

Objavljeno:

Kada je domaća javnost 2007. godine imala priliku da upozna mladu nadu modelinga, bila je očarana njenom lepotom. Ipak, Bojana Rajić u žižu interesovanja dospela je udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Posle nekoliko burnih godina javnog života i afere koja ju je veoma promenila, Bojana Rajić povukla se iz javnosti, te danas živi povučeni porodični život, čije obrise pokazuje samo pratiocima na svom "Instagram" profilu.

Gospođa Stojković postala je 2009. godine, a dve godine kasnije Vladimiru je podarila sina Lava. Iako su izgledali kao savršen par, njihov brak se već 2014. godine.

Bojanin bivši suprug iznosio je brojne optužbe na njen račun, kako piše Story, a manekenka i modna dizajnerka tada se odrekla celokupne imovine, o čemu je javnost sama i obavestila.

- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega - napisala je tada manekenka na svom Facebook nalogu.

Jedna od glavnih tema, koja je pratila razvod Bojane i Vladimira Stojkovića, bila je spekulacija da ga je ona prevarila i da je vezu sa sadašnjim suprugom Branislavom Đurđevićem otpočela još kada je bila u braku sa Vladimirom.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, u to vreme, pisalo se da je sadašnji suprug Bojane Rajić bio porodični prijatelj nje i njenog tadašnjeg muža Vladimira.

Bojana je ove tvrdnje oštro demantovala, ali se ubrzo posle razvoda u dnevnoj sobi Branislavove porodične kuće udala za njega i postala gospođa Đurđević.

Već 2015. godine oni su dobili sina Vukašina, a Branislav svog naslednika uopšte ne odvaja od Lava, Bojaninog sina iz prvog braka.

Bonus video:

00:05

Bojana Rajić prava bomba u 5. deceniji

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.