ZAŠTO SE OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NIJE POJAVIO NA ĆERKINOM KONCERTU? Svi su tu sem njega, OTKUD TO?
Aleksandra Prijović, Foto: Petar Aleksić

neočekivano

ZAŠTO SE OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NIJE POJAVIO NA ĆERKINOM KONCERTU? Svi su tu sem njega, OTKUD TO?

U kakvom je Prija odnosu sa ocem?

Objavljeno:

Sinoć je održan prvi solistički koncert Aleksandre Prijović u beogradskoj Štark Areni, mnoge poznate ličnosti došle su da podrže mladu zvezdu poput Cece, Maje Berović, Mirke Vasiljević, Vujadina Savića, Marije Šerifović...

Da je popis stanovništva napravljen, u to smo se uverili! Pevačica je rasprodala čak tri Arene, a i dan danas se traži karta više iako je to nemoguće.

Na našem portalu mogli ste da pratite vesti iz minuta u minut, ali na sve je poseban utisak ostavila majka Borka koja je bodrila ćerku iz prvih redova koja je sve vreme plakala kao kiša:

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

Nakon prve pesme "Od istoka do zapada" sa kojom je Prija otvorila koncert, emotivnim tonom se obratila svojoj majci, ni suze nije uspela da sakrije:

"Mama da li se sećaš kada smo pre 15 godina prvi put prošle pored Arene i kad sam ti rekla kako bih volela da jendog dana pevam ovde. To je tada delovalo mnogo daleko a vidi nas sada. Mama znam da i ti plačeš"

Takođe, primetili smo da njen otac Nedeljko, koji joj je takođe velika podrška u životu nije prisustvovao ovom događaju.

Pretpostavlja se da će doći na neku od narednih jer je javnosti poznato da je upravo on "krivac" za ćerkin uspeh i da je zahvaljujući njemu pristala da se pojavi davnih dana u takmičenju "Zvezde Granda".

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.