PRIJA POSTAJE MILIONERKA NAKON ARENE: Evo koliko će ukupno para uzeti, pevačica PUNA KAO BROD
Aleksandra Prijović, Foto: M.M./ATAImages

MAŠALA

PRIJA POSTAJE MILIONERKA NAKON ARENE: Evo koliko će ukupno para uzeti, pevačica PUNA KAO BROD

Aleksandra Prijović je zakazala 3 Arene, koncerti će joj doneti ogromnu zaradu

Objavljeno:

Aleksandra Prijović nakon tri koncerta u beogradskoj Areni biće bogatija za oko milion evra.

Prema proračunima medija, ona će nakon što otplati sve troškove i porez, uzeti 946.206 evra.

Prija, koja je zakazala tri beogradske Arene i postala je prva takmičarka "Zvezda Granda" koja će nastupiti u najvećoj dvorani na Balkanu, ali i jedina srpska pevačica koja će pevati tri noći zaredom.

1 / 5 Foto: M.M./ATAImages

Prema dostupnim informacijama na zvaničnom sajtu, kapacitet "Štark arene" je 19.866 mesta. Kad se sabere broj mesta u parteru, tribinama, ložama i pomnoži se sa cenama karata za ta mesta, dolazi se do cifre od 415.261 evra po koncertu. Kada se ova cifra pomnoži sa tri koncerta, ukupna zarada je 1.245.784 evra za sve tri noći. Međutim, Prija mora da plati organizaciju koncerata u šta spada bina, redari, plesači, orkestar, vozni park i mnoge druge stvari, što ukupno izađe oko 100.000 evra. Takođe, čeka je porez državi što je 41.426 evra po koncertu, ali i plaćanje zakupa "Štark Arene".

O troškovima koji očekuju pevačicu govorio je i izvor blizak njoj koji je istakao da se Prija nije nadala zakazivanju čak tri koncerta, a samim tim su i izdaci, ali i zarada veći:

- Aleksandra se nije nadala drugom, a još manje trećem koncertu. Ona će naravno za svaki od njih morati da plati porez državi, a osim toga, postoji i zakup Arene za tri večeri - kaže izvor koji dodaje da su troškovi organizacije veći nego ranijih godina:

Dino Merlin je zakazao 4 Arene
Dino Merlin je zakazao 4 Arenefoto: Dragan Kadić

- Ne treba zaboraviti ni troškove organizacije, u šta spada reklamna kampanja, vozni park, obezbeđenje, muzičari, igrači što košta oko 100.000 evra - kaže izvor blizak pevačici.

Ipak, Aleksandra neće biti i najveći izvođač koji će zaraditi u ovoj godini od održavanja koncerata u Srbiji, jer će više uzeti Dino Merlin koji održava četiti koncerta.

Čola je ipak 'Kralj Arena', napunio je 6 Arena
Čola je ipak "Kralj Arena", napunio je 6 Arenafoto: Aleksandar Jaredić

A rekord u održavanju koncerata u "Štark Areni", kao i u zaradi i dalje drži Zdravko Čolić koji je 2019. godine održao šest nastupa u najvećoj hali u Srbiji i inkasirao 1.800.000 evra.

Bonus video:

01:51

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

(Espreso/Kurir/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.