KOD GUDELJA VRVE PORODIČNI PROBLEMI? Mreže gore zbog OVOGA, da li se distancirao od ROĐENE MAJKE?
Nemanja Gudelj, Foto: Nemanja Nikolić, EPA Jose Manuel Vidal

NIJE VALJDA

KOD GUDELJA VRVE PORODIČNI PROBLEMI? Mreže gore zbog OVOGA, da li se distancirao od ROĐENE MAJKE?

Nmeanja Gudelj je na Instagramu potegao čitavu mrežu spekulacija da se odaljio od porodice

Objavljeno: 11:54h

Nemanja Gudelj je uvek isticao koliko je vezan za porodicu. Majka Olivera, otac Nebojša, sestra Vanja, brat Dragiša – to su najvažnije osobe u njegovom životu. Ili su bar bile dok se nije pojavila Anastasija Ražnatović, kojom se nedavno oženio u tajnosti.

Dobro se sećamo koliku su prašinu podigle fotografije na kojima se sa sestrom ljubi u usta. Da li je to ipak previše, zapitali su se mnogi. Pričalo se da Olivera nije u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović, iako u početku nije delovalo tako.

Sumnju je sada produbila i činjenica da Nemanjine sestre i majke više nema na slikama koje fudbaler Sevilje deli na Instagramu. Da li je odlučio da se distancira od onih sa kojima je celog života imao posebnu vezu?

Anastasija nije bila na spisku
Anastasija nije bila na spiskufoto: Instagram/anastasijaraznatovic

S druge strane, nedavno je ocu javno čestitao rođendan, objavivši nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su se čestitkama pridružili Dragi i Anastasija.

Nebojša Gudelj još je u Španiji, jer u tamošnjim klubovima igraju njegovi sinovi, dok su se majka i sestra vratile u Holandiju, gde su ranije svi živeli. Odnosi sa ženskim delom porodice su, reklo bi se, nikad zategnutiji.

Bonus video:

00:08

Anastasija Ražnatović bodri dečka

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.