GOCA LAZAREVIĆ IZNELA USLOV ZA UDVARAČE: Ovo još niste čuli! Pevačica otkrila URNEBESNU ČINJENICU
Goca Lazarević, Foto: DRAGAN KADIĆ

NEVEROVATNO!

GOCA LAZAREVIĆ IZNELA USLOV ZA UDVARAČE: Ovo još niste čuli! Pevačica otkrila URNEBESNU ČINJENICU

Goca tvrdi da ako ne ispune taj uslov, može samo da im kaže "doviđenja"

Objavljeno:

Za Gocu Lazarević mnogi kažu da danas živi svoju drugu mladost, a svoju top formu i volju za životom pevačica pripisuje pozitivnoj energiji kojom uvek pleni.

Uprkos bogatom životnom iskustvu i dva braka koja ima iza sebe, Goca je nekoliko puta istakla da je otvorena za novu ljubav.

Međutim, kako i sama kaže , postoji jedna stvar koju zahteva od udvarača, a malo ko bi pogodio o čemu se radi.

Iznela je svoj uslov
Iznela je svoj uslovfoto: Printscreen Magazin In

– Kad mi se neko udvara prvo pitam „Je l’ znaš da voziš?!“ Ako ne zna, odmah kažem doviđenja. Nije mi suđeno niko da me vozi. Strašno, ceo život sama– otkrila je svojevreeno za Grand.

Podsetimo, Goca je svojevremeno bila udata za kompozitora Milutina Popovića Zahara sa kojim ima dvoje dece i od koga se razvela pre više od dve decenije.

Ipak, nakon ovog kraha, Goca je otvroila srce za novu ljubav kada je uplovila u vezu sa Brankom Vukićevićem koji je preminuo 2010. godina i koga pevačica tvrdi da nije preoblela.

Govorila je o svom ljubavnom životu
Govorila je o svom ljubavnom životufoto: Dragan Kadić

–Imala sam dve ljubavi, s jednim sam se rastala, a drugi je prerano otišao. Moja najveća ljubav – Branimir Vukićević – neprežaljena je ljubav. Umro je 2010. Nikada ga neću ni prežaliti. Za njim sam mnogo plakala, ali baš mnogo, godinama sam plakala. Znaš li kako sam prestala, naravno da ne znaš… Ljudi su počeli da mi govore da treba da me bude sramota, da sam imala dve velike ljubavi, a da mnoge žene ni za dva života ne mogu da dožive nijednu ljubav koja je slična kao jedna od tih mojih… Uvek sam se pitala da li mi je to nagrada ili kazna. Znam da je nagrada, ali ja to doživljavam kao kaznu-ispričala je jednom prilikom.

Bonus video:

03:28

GOCA LAZAREVIĆ PROGOVORILA O SVOM NAJVEĆEM POROKU na kojem joj zameraju deca! U vreme Vidovdana bilo je na desetine mladića...

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.