SKANDAL SA DEVEROM! MUŽ JOJ IMA BRATA BLIZANCA, A ONA IH OVAKO POMEŠALA: Srpska voditeljka glavna TEMA SVIH KUĆA
Foto: Instagram/Printscreen

HIT NA INTERNETU

SKANDAL SA DEVEROM! MUŽ JOJ IMA BRATA BLIZANCA, A ONA IH OVAKO POMEŠALA: Srpska voditeljka glavna TEMA SVIH KUĆA

Ranije joj se nije desilo da ih pomeša. Tako je makar bilo sve do njenog venčanja, kada joj se upravo taj peh dogodio.

Objavljeno: 07:36h

Voditeljka Marija Egelja udala se prošle godine i izgovorila sudbonosno "da" nekadašnjem fudbaleru, a danas biznismenu,Aleksandru Dabiću. On, inače, ima brata blizanca kog voditeljka poznaje i duže nego svog supruga.

Naime, nikada joj se, kaže Marija, nije dogodilo da ih pomeša i što se nje tiče - razlike su očigledne. Tako je makar bilo sve do njenog venčanja, kada joj se upravo taj peh dogodio.

- Zanimljivo je da Aleksandar ima brata blizanca Miška, koga sam znala pre Aleksandra. On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna - počela je Marija govoreći o pehu koji ju je zadesio.

Marija Egelja
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nikada mi se nije desilo da ih pomešam, do svadbe. Kako su uveče bila prigušena svetla, glasna muzika, mnogo ljudi, s leđa sam prišla svom mužu koji se okrenuo i vidim to nije on nego Miško. Svi smo počeli da se smejemo, tako da ćemo to sigurno upamtiti i prepričavati - zaključila je ona za "Hello", a jednom prilikom je i na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku sliku svog muža i devera i pokazala koliko liče.

1 / 8 Foto: Printskrin / Instagram / Marija Egelja

Podsetimo, Marija je starija od Aleksandra i kada se udala uzela je njegovo prezime. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ceremonija venčanja organizovana je samo za najbliže. Pred svadbu, inače, glavna vest koja se komentarisala u javnosti bila je da je voditeljka u drugom stanju, a ona se u međuvremenu porodila i na svet donela dečaka.

Bonus video:

00:36

NEKE UBICE IMAJU PROBLEMA SA MENTALNIM ZDRAVLJEM! Psiholog upozorio: Sada ih ima 970 miliona u svetu, BUDITE OPREZNI

(Espreso/Hello/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.