OVAJ ZGODNI FRAJER KAD PROGOVORI, PATOSIRA DO DNA! POMENUO POZNATOG MUŠKARCA: Neočekivana DRAMA tek počinje
Mensur Ajdarpašić, Foto: Instagram printscreen/mensur_ajdarpasic

"prijatelji"

OVAJ ZGODNI FRAJER KAD PROGOVORI, PATOSIRA DO DNA! POMENUO POZNATOG MUŠKARCA: Neočekivana DRAMA tek počinje

Mensur Ajdarpašić progovorio o Stefanu Kariću

Objavljeno: 04:33h

Stefan Karić je bez dlake na jeziku komentarisao aktuelna dešavanja u "Eliti", ali se osvrnuo i na propalo prijateljstvo sa Mensurom Ajdarpšićem.

Naime, njegovo prijateljstvo sa Mensurom Ajdarpašićem doživelo je krah još u "Zadruzi 5" kada je Mensur bio u ljubavnom odnosu sa Milicom Veselinović, te je Stefan ovom prilikom otkrio u kakvim su odnosima on i Ajdarpašić.

- Iskreno da ti kažem, nije mi se javio posle toga što mi se desilo i ispalo kako je ispalo. Očekivao sam da će da me pita: "Šta se dešava?" ili "Zašto si to uradio?", video sam da je nešto na tiktoku pokušavao da pokrene tu temu, što nisam očekivao od njega, mislio je da će Miljana da skoči protiv mene. Dosta njih se ograđuje od mene i od prijateljstva, ali je dobro da se desi ovako nešto jer u takvim situacijama vidiš ko ti je pravi prijatelj, a ko ne - rekao je Stefan, a na pitanje da li ima neko ko je od početka uz njega, a da je i dan danas uz njega, rekao je:

Mensur Ajdarpašić o Stefanu Kariću
Mensur Ajdarpašić o Stefanu Karićufoto: printscreen/instgram/mennsssur

- "Skupljači perja", ali oni za koje sam smatrao da su mi prijatelji, pokazali su mi da su još veći prijatelji - rekao je Karić.

Bonus video:

00:37

Stefan Karić iz pritvora pravo u noćni život

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.