NAŠA VODITELJKA TADA JE RASKINULA SA 16 GODINA STARIJIM DASOM: Našla mlađeg, pa nije mogla da mu ODOLI
Marija Egelja, Foto: Sonja Spasić

INTERESANTNO

NAŠA VODITELJKA TADA JE RASKINULA SA 16 GODINA STARIJIM DASOM: Našla mlađeg, pa nije mogla da mu ODOLI

Ljubavni život voditeljke Marije Egelje je veoma ispunjen

Objavljeno: 04:43h

Voditeljka Marija Egelja uživa u srećnom braku sa nekadašnjim fudbalerom, a sadašnjim biznismenom Aleksandrom Dabićem sa kojim je dobila sina. Ona je pre njega bila sa 16 godina starijim fudbalskim trenerom Ljubišom Rankovićem, za kog je bila i verena.

Međutim, dugogodišnja ljubav završila se raskidom veridbe, a voditeljka je neko vreme uspevala da od medija sakrije i krah veze, ali i činjenicu da ima novog izabranika.

"Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem 'ne'", priznala je Marija za magazin "Gloria".

Na njihovom venčanju goste su zabavljali pevači Vanja Mijatović i Petar Mitić, a mladenci su prvi ples odigrali uz pesmu "Od ljubavi jače".

"Marija i Aleksandar uživaju u svojoj vezi i rešili su da svoju ljubav krunišu brakom. Nisu želeli da se oko toga diže velika pompa, već samo da sa svojim najbližima podele radost i veselje na današnji dan", rekao je tada za Pink izvor blizak paru, nakon čega je i Marija potvrdila da je stala na "ludi kamen".

Voditeljka se porodila u novembru prošle godine, a sinu su dali ime Aleksa. Aleksa je izvedeno od imena Aleksandar kako se i zove Marijin suprug.

Kako je ispričala sinu je dala to ime jer je upravo ono skraćena verzija od imena Aleksandar kako joj se zove suprug. Želela je da njihov naslednik nasledi očev lik i karakter.

Bonus video:

00:19

Udala se Marija Egelja

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.