BIVŠA VODITELJKA SLAGALICE SUOČILA SE SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM, PA PREDUZELA SLEDEĆE: Život PROMENILA iz KORENA
Bila je omiljena voditeljka "Slagalice", Foto: RTS printscreen

EVO O ČEMU SE RADI

BIVŠA VODITELJKA SLAGALICE SUOČILA SE SA ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM, PA PREDUZELA SLEDEĆE: Život PROMENILA iz KORENA

Danijela je potpuno promenila način ishrane

Objavljeno: 04:40h

Danijelu Pantić, publika je upamtila kao dugogodišnju voditeljku kviza "Slagalica", a jednom prilikom ispričala je i da je bila prinuđena da promeni način života zbog zdravlja.

O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da je izvesno vreme udata za Nenada Conića, sa kojim je dobila sina Ignjata.

- U vaspitanju sina čini mi se da smo Nenad i ja prilično različiti, ja sam ta koja je stroga, insistiram na redovnom snu, odlasku u krevet u devet, zdravoj ishrani, a Nenad je prilično popustljiv, s nejasnim granicama i sklon odgovorima 'neka ga', 'pusti ga' ili 'dogovorićemo se", a zapravo se veoma teško dogovorimo ako to ne bude istog trenutka - izjavila je Danijela, koja je otkrila da ne jede ni meso ni mlečne proizvode. Takođe, posvećena je nauci koja se bavi proučavanjem ljudskog ponašanja (NLP).

Danijelu Pantić, publika je upamtila kao dugogodišnju voditeljku kviza 'Slagalica'
Danijelu Pantić, publika je upamtila kao dugogodišnju voditeljku kviza "Slagalica"foto: Damir Dervišagić

- Zdravstveni problemi mojih najbližih i sopstveni (imala sam problem sa štitastom žlezdom) podstakli su me da menjam način ishrane i postanem vegan, a izazovi u komunikaciji na poslu i partnerskim odnosima uveli su me u koučing i rad na sebi - ispričala je voditeljka za Kurir.

O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da je izvesno vreme udata za Nenada Conića, sa kojim je dobila sina Ignjata
O njenom privatnom životu ne zna se mnogo, osim da je izvesno vreme udata za Nenada Conića, sa kojim je dobila sina Ignjatafoto: RTS printscreen

Danijela je istakla da je veliki ljubitelj prirode.

- Veliki sam ljubitelj prirode i svega što je priroda kreirala za nas. Da je bilo izvodljivo, verovatno bih se udala na nekom ostrvu, okružena vodom. Ipak, ovako, u sedmom mesecu trudnoće, uz organizaciju svadbe za 48 sati, Nenad i ja smo se odlučili da se tu venčamo i da se porodim u bazenu. Brzo smo se usaglasili jer smo isto razmišljali - što jednostavnije venčanje i bez velikih protokola, neudobne odeće, a uz dobru muziku i provod za nas i prijatelje. Slično je bilo i za porođaj, što prirodnije i uz manje stresa. Iskustva mama iz mog okruženja koje su se porodile u bolnici nisu mi se nimalo dopala, te su moj izbor bili bazen i babica u kući - otkrila je voditeljka.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.