ZAŠTO JE DANIJELA PANTIĆ DALA OTKAZ NA RTS-u? SVE JE JASNO KAO DAN: Veliko priznanje BIVŠE voditeljke SLAGALICE
Danijela Pantić, Foto: RTS printscreen

ISKRENA DO KOSKE

ZAŠTO JE DANIJELA PANTIĆ DALA OTKAZ NA RTS-u? SVE JE JASNO KAO DAN: Veliko priznanje BIVŠE voditeljke SLAGALICE

Evo zašto je voditeljka Danijela Pantić napustila RTS i kviz "Slagalica"

Objavljeno:

Jedna od nekada omiljenih voditeljki, Danijela Pantić, koju publika pamti po kvizu "Slagalica", od trenutka kada je odlučila da zasnuje porodicu povukla iz medija na neki period.

Nedavno je za Kurir otkrila pravi razlog odlaska sa RTS-a:

- Odlazak sa RTS bila je teška odluka, jer je to bila prva velika televizija na kojoj sam naučila mnogo, stekla slavu i imala odlične godišnje odmore. Ipak, za takav brend kakvim su smatrali "Slagalicu" moja plata bila je mizerna te 2012. godine. Sve te dobre uslove zamenila sam za bolju platu na TV Prvoj i nastavila da učim i razvijam se. U međuvremenu sam se upustila u preduzetničke vode, edukaciju u oblasti komunikacije, medija i koučinga, a onda sam se priključila ekipi Kurir televizije - priča Danijela pa nastavlja:

1 / 5 Foto: Aleksandra Čolić

- Iskreno, kada sam napustila RTS, jedan od razloga bio je i taj što sam poželela da radim neki drugi format osim kviza. Želela sam autorsku emisiju, a to na RTS nije lako dobiti. Tada mi nije palo na pamet da ću se opet vratiti kvizu i formatu koji je sada sve popularniji među publikom, koliko među TV gledaocima, toliko i među korisnicima internet kvizova. Sada sam veoma zahvalna i srećna što radim "Mozaik", što se družim sa takmičarima.

Bonus video:

00:55

POČINJE NOVA SEZONA MOZAIKA NA KURIR TELEVIZIJI! Voditeljka Danijela Pantić otkrila kakve nagrade očekuju takmičare

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.