ZNATE LI DA JE SRPSKI KOŠARKAŠ ZAMALO OŽENIO JOVANU STOJILJKOVIĆ? Bogdanović i ona imali su VEZU NA DALJINU
Jovana Stojiljković i Bogdan Bogdanović, Foto: NEBOJŠA MANDIĆ

zanimljivo

ZNATE LI DA JE SRPSKI KOŠARKAŠ ZAMALO OŽENIO JOVANU STOJILJKOVIĆ? Bogdanović i ona imali su VEZU NA DALJINU

Sa njim je trebalo da ode do oltara!

Objavljeno:

Ovaj uspešni sportista je bivši dečko Jovane Stojiljković.

U svim segmentima života, glumica Jovana Stojiljković u poslednje vreme niže uspehe. Karijera joj ide uzlaznom putanjom, publika je oduševljena njenim talentom i za maestralno odigrane uloge samo se nižu priznanja, a kada je reč o emotivnom životu, reklo bi se da je srećnija nego ikad.

Njeno srce već duže vreme pripada glumcu Goranu Bogdanu sa kojim uživa u svakom provedenom trenutku, a budući da ovaj par budi veliko interesovanje u javnosti, mnogi su smetnuli s uma da je pre ove veze Jovana uživala sa poznatim sportistiom.

Njeno srce već duže vreme pripada glumcu Goranu Bogdanu
Njeno srce već duže vreme pripada glumcu Goranu Bogdanufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Gotovo svi su zaboravili da je u glumičinom srcu prethodno bio još jedan Bogdan. Reč je o košarkaškom asu Bogdanu Bogdanoviću koji je našu reprezentaciju nedavno predvodio na Svetskom prvenstvu gde su zabeležili veliki uspeh osvojivši srebrnu medalju.

Osim što važi za jednog od najboljih igrača, što je na pomenutom takmičenju po ko zna koji put i dokazao, bivši dečko Jovane Stojiljković miljenik je ženske populacije, pa ne čudi činjenica što je povezivan sa mnogim poznatim damama, među kojima je i lepa lepa glumica koja je srca publike osvojila ulogom Sofije u "Južnom vetru".

Njihovom poznanstvu posredovala je glumica Jelisaveta Orašanin i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem. Emocije su planule, pa je par uplovio u romansu 2017. godine, a kako su mediji preneli,verili su se nakon nekoliko meseci veze i po svemu sudeći imali velike planove.

Ipak, nakon šest meseci došlo je nepremostivih razlika koje po svemu sudeći nisu uspeli da prevaziđu. Nakon što je Bogdanović morao da otputuje u Ameriku, gde je igrao u NBA ligi za Sakramento Kings, ljubavi je došao kraj.

Shvativši da neće moći da izrže sve izazove veze na daljinu, rastali se civilizovano i bez teških reči, međutim u intervjuima koje je lepa glumica davala za domaće medije, a u kojima je isticala da joj je sloboda veoma važna, mnogi pretpostavili da je upravo ona ta koja je raskinula veridbu.

Nakon što je bivši dečko Jovane Stojisavljević postao i zvanično prošlost, lepa glumica je sreću pronašla pored Gorana Bogdana sa kojim već duže vreme uživa u skladnoj vezi. S druge strane, o košarkaševom ljubavnom životu malo toga je poznato.

Bonus video:

01:57

DODELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJE SERIJE U SARAJEVU: Trijumfovao Gordan Kičić, a nagrađne su i Nina Janković i Jovana Stojiljković

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.