NIKOLIJA GORKE SUZE PROLILA ZBOG MAME VESNE: Osula PALJBU na ove LJUDE, a o MAJCI rekla ove reči
Nikolija se rasplakala pred kamerama, Foto: prentscreen/TikTok/nikolijaofficial

uznemirena

NIKOLIJA GORKE SUZE PROLILA ZBOG MAME VESNE: Osula PALJBU na ove LJUDE, a o MAJCI rekla ove reči

Jovanovićeva je odgovorila na negativne komentare koje dobija

Objavljeno: 13:51h

Pevačica Nikolija Jovanović podelila je potresan snimak na društvenoj mreži TikTok, a na kojem je pred kamerom doživela emotivni slom zbog majke Vesne Zmijanac.

Naime, popularnu pevačicu su pogodili pojedini negativni komentari na društvenim mrežama na račun svog pevanja, ali i neretkog upoređivanja sa njenom majkom, za koju je ona izuzetno vezana, te su na kraju svog izlaganja rasplakala i zajecala.

- Imam blokadu da pevam uživo na TikTok-u, u emisiji, ne znam zašto... Trebalo bi da pričam sa psihologom, jer to nisam rešila u svojoj glavi. Da, znam da pevam, da ne znam, ne bih bila ovde ovoliko dugo. Ali me zanimaju ljudi koji pišu negativne komentare, šta vam je tačno u glavi? Ne morate da dolazire na moje nastupe, niko vas ne tera. Poređenje sa mojom mamom me prati kroz ceo život Da, moja mama ne peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih! Jasno? Ali ovo nije takmičenje - istakla je Nikolija, te nastavila:

@nikolijaofficial

Ne znam kako sam uspela ovo ali jesam. Evo vam iskrenost “na tacni”. Ps. Mama volim te!❤️

♬ original sound - NIKOLIJA

- Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. Ja sam svašta nešto krucijalnije, bolje, a znate zašto sam bolja? Zato što je ona moja mama! Zato što što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona me je naučila da budem bolja, tako da, je*ite se svi sa vašim lošim komentarima i upoređivanjem - govorila je ćerka Vesne Zmijanac s knedlom u grlu.

Bonus video:

02:40

VESNA ZMIJANAC ŠOKIRALA IZJAVOM O SVOJIM POROCIMA: Bila sam kao majmun, morala sam sve da probam! Jednom kolegi je poklanjala sve

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.