DA LI JE OVO REALNO? Gledate ga stalno na PINKU, a nekada je bio NEPREPOZNATLJIV: Gojaznost ga je tada IZMENILA
Foto: RTV Pink printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

DA LI JE OVO REALNO? Gledate ga stalno na PINKU, a nekada je bio NEPREPOZNATLJIV: Gojaznost ga je tada IZMENILA

Mnogi su operacijama smanjivali želudac, ali to nije bio slučaj kada je Kuvekalović u pitanju.

Objavljeno:

Reportera "Pinka" Srđana Kuvekalovića često gledamo u informativnim emisijama televizije "Pink".

Interesantno je da na početku kada je tek počeo da radi ovaj posao on u jednom trenutku imao čak 133 kilograma.

– Zaista sam bio opsednut hranom, međutim, prvi put sam počeo da strahujem za svoj život kada sam stao jedno jutro na vagu, a ona je pokazala 133 kilograma. Nisam mogao da verujem - sa 23 godine, 133 kilograma! Šta nije u redu sa mnom? Nije mi bilo svejedno, razni crni scenariji su mi prolazili kroz glavu, ali od paničenja nisam imao ništa i momentalno sam odlučio da se uozbiljim i promenim životne navike - priznao je Kuvekalović za Espreso kako se osećao kada je kada je imao toliko kilograma.

1 / 3 Foto: RTV Pink printscreen

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, Srđan nije otišao pod nož. Mnogi su operacijama smanjivali želudac, ali to nije bio slučaj kada je Kuvekalović u pitanju.

– Više nisam kupovao po četiri pune kese peciva u lokalnoj pekari i nesvesno sve sam jeo iza ponoći, već sam počeo da kuvam hranu, odnosno jedem kuvano povrće, supe, ponekad meso, bez hleba, šećera i sokova. Više nisam jeo non-stop, nego sam odredio tačno vreme kada imam koje obroke. I tako svaki dan. Prvi rezultati su bili veoma brzo vidljivi, to mi je dalo još veću motivaciju da nastavim. Posle devet meseci imao sam tačno 100 kilograma, odnosno 33 kilograma manje, a osećao sam se mnogo bolje. Nisam išao na operacije želuca, niti sam davao novac na neke tablete ili savetnike za ishranu - prosto to je bila volja! I danas uglavnom pazim kako se hranim. Hleb ne jedem i dalje, u kafu ne stavljam šećer - otkrio nam je Kuvekalović kako je drastično smršao.

Srđan Kuvekalović
foto: RTV Pink printscreen

Reporter "ružičaste" televizije nam je otkrio i da mu se popravilo samopouzdanje otkad je smršao.

– Gubitkom kilograma sam dobio znatno veće samopuzdanje, počeo bolje i energičnije da se osećam. U međuvremenu sam počeo i da treniram, pošto u tom periodu nisam imao samopouzdanje da uđem u teretanu. I na kraju sam naučio - veoma je bitan način ishrane i sve proizilazi iz velike želje, a ja sam zaista ima veliku želju da se oslobodim tih kilograma i nadam se da ću motivisati i ostale koji imaju taj problem, da se makar zdravije hrane i promene svoje životne navike. Deluje da je teško, ali nije, verujte - poručio je Kuvekalović na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

20:21

VEČERNJI DNEVNIK 20.09.2023

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.