VESNI ZMIJANAC LEKARI REKLI JEDNO, ALI ONA NEMA MIRA: Posle operacije povukla RADIKALAN POTEZ!
Vesna Zmijanac, Foto: Damir Dervišagić

VESELO

VESNI ZMIJANAC LEKARI REKLI JEDNO, ALI ONA NEMA MIRA: Posle operacije povukla RADIKALAN POTEZ!

Vesna se raduje svom velikom povratku

Objavljeno:

Vesna Zmijanac se nakon prinudne pauze vraća nastupima i druženju sa publikom.

Pevačica je pre pola godine operisana u Kliničkom Centru Srbije kada joj je ugrađen bajpas i duži period se oporavljala, a sada se vraća svom poslu i nastupima.

Sa beogradskom publikom družiće se i to već sutra uveče. Vesnina publika se toliko uželela njene pesme da su sve mesta još odavno rezervisana.

Jedva čeka da opet zapeva
Jedva čeka da opet zapevafoto: Dragana Udovičić

- Nedostaje mi publika i cela ta atmosfera, jedva čekam da uzmem mikrofon i da se družim sa njima - izjavila je Vesna.

Podsećanja radi, ćerka Nikoija je sve vreme bila uz nju i vodila računa o njenom zdravstvenom stanju.

- Nikolija joj je striktno zabranila da radi svaki vikend i rekla joj da jednom u mesec dana može da održi nastup, više od toga nikako jer je ipak ona sveže operisana. Lekari su joj rekli da godinu dana mora da se strogo čuva i miruje, ali pevačica nema mira. Čim je stala na noge i osetila da je dobro odmah je rekla menadžerima da joj zakažu tezge.

Ćerka se brine za nju
Ćerka se brine za njufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nikolija joj je objasnila da je za njeno srce naporno da putuje kao ranije, te da uopšte nije pametno da sedi u zatvorenom prostoru punom dima. Takođe, san joj sada dosta znači i trebalo bi da noću spava umesto da radi. Nikolija je uplašena da će Vesna tako da pogorša svoje stanje i da može naglo da joj pozli. Imale su nedavno žestoku raspravu, jer se Vesna pobunila i rekla da će da radi onako kako ona misli da treba, ali se umešao i njen zetRelja i objasnio joj da Nikolija mnogo brine i da ne bi trebalo da je sekira. Vesna im je tada obećala da će da povede računa i da će umereno da radi, jer ona najbolje poznaje svoj organizam i tačno zna kada mu treba odmor - rekao je izvor tada.

Bonus video:

02:33

VESNA ZMIJANAC OTKRILA NA ŠTA ĆE POTROŠITI SILNE PARE OD NASTUPA: Samo je OVA stvar čini srećnom! Otkrila kolika joj je penzija!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.