ACA SOFRONIJEVIĆ OTKRIO SA KOJOM PEVAČICOM MU JE NAJLAKŠE DA RADI: Opisao kako izgleda POSAO, pa rekao OVO
Aleksandar Aca Sofronijević, Foto: Kurir TV

UMETNIK

ACA SOFRONIJEVIĆ OTKRIO SA KOJOM PEVAČICOM MU JE NAJLAKŠE DA RADI: Opisao kako izgleda POSAO, pa rekao OVO

Poznati harmonikaš je objasnio kako izgleda snimanje

Objavljeno: 14:51h

Godinama je popularni harmonikaš Aleksandar Sofronijević sanjao da otvori produkcijski studio što mu se pre nešto više od dve godine i ostvarilo.

Iako je sarađivao sa najvećim imenima domaće estrade, Sofra je poželeo da sa njima radi u sopstvenom studiju. I taj san je konačno postao realnost, mada kako i sam priznaje nosi i teške trenutke i veliku odgovornost.

–Jeste težak posao. Naročito kada dođe fantastičan pevač pa treba da uradiš tu pesmu najsavršenije moguće. Moramo da damo sve od sebe i iscedimo iz pevača maksimum- objansio je harmonikaš.

Sofra je bio u potpunosti iskren
Sofra je bio u potpunosti iskrenfoto: Instagram/printscreen/acasofro

U moru najpopularnijih pevača koje je imao prilike da ugosti na svom terenu, pojedini su ostavili poseban utisak na Sofronijevića te je otkrio sa kim je najlakše sarađivati.

Lepa Lukić mu je jedna od dražih
Lepa Lukić mu je jedna od dražihfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Neki vokali poput Nedeljka Bilkića ili Lepe Lukić, ti sa njima nemaš šta da radiš osim da im daš lepu muziku. Oni svoje pesme otpevaju u dahu. Evo recimo Nedeljko je šest svojih pesama koje je snimao kod mene, otpevao za 45 minuta- ispričao je Sofra svojevremeno za Grand.

Bonus video:

04:51

IVICA DAČIĆ SVAKI PUT SVE BOLJE PEVA, NEKA SAMO TAKO NASTAVI: Poznati harmonikaš ocenio vokalne sposobnosti predsednika Skupštine

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.