ŠTA TI MUŽ KAŽE ZA OVU FOTKU? Žena BALKANSKE ZVEZDE se utegla i pokazala svaku OBLINU, sve oči uprte DOLE
Foto: Damir Dervišagić

lepa žena

ŠTA TI MUŽ KAŽE ZA OVU FOTKU? Žena BALKANSKE ZVEZDE se utegla i pokazala svaku OBLINU, sve oči uprte DOLE

Melina skreće pažnju gde god se pojavi

Objavljeno:

Supruga Harisa Džinovića pored toga što je uspešna u svom poslu, posvećena supruga i požrtvovana majka, često je na meti komentara i zbog savršenog izgleda kojim baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Žena sa istančanim smislom za modu, svojim stajlinzima takođe inspiracija je mnogim damama, pa je često tema modnih rubrika, a to samo dodatno doprinosi njenoj atraktivnosti koja je ne napušta sa godinama.

Ova dama, narodski rečeno, stari kao vino i na njenom licu i telu godine ne ostavljaju traga, a bilo da je elegantno odevena za neku posebnu priliku ili pak u nešto ležernijem i opuštenijem izdanju, komplimenti na račun njenog izgleda su neizostavni.

Supruga Harisa Džinovića pored toga što je uspešna u svom poslu, posvećena supruga i požrtvovana majka
Supruga Harisa Džinovića pored toga što je uspešna u svom poslu, posvećena supruga i požrtvovana majkafoto: Damir Dervišagić

I najnovija fotografija Meline Džinović koju je putem "Instagrama" objavila njena i Harisova ćerka, ništa manje pažnje nije izazvala, a ista je posvedočila zbog čega ova žena nosi titulu jedne od najlepših i najnegovanijih. Melina je pozirala u braon dekoltiranoj haljini sa dubokim šlicem i raspametila sve.

Otkako je osvanula na Đininom nalogu, ne prestaju da se nižu komentari u pozitivnom kontekstu
Otkako je osvanula na Đininom nalogu, ne prestaju da se nižu komentari u pozitivnom kontekstufoto: prentscreen/instagram/DJINADZINOVIC

Otkako je osvanula na Đininom nalogu, ne prestaju da se nižu komentari u pozitivnom kontekstu, a svi su složni u mišljenju da Melina nikad nije bolje izgledala i zapitali se koja je tajna njene mladolikosti.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.