OVA POZNATA DAMA JE ĆERKA RADOŠA BAJIĆA: Gledali smo je u VESTIMA, a nismo imali pojma da joj je ON OTAC
Radoš Bajić, Foto: Milan Maricic/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

OVA POZNATA DAMA JE ĆERKA RADOŠA BAJIĆA: Gledali smo je u VESTIMA, a nismo imali pojma da joj je ON OTAC

Ćerka Radoša Bajića takođe je u svetu filma

Objavljeno:

Poznati glumac sa suprugom Milenom ima dvoje dece, sina Nedeljka Bajića, koji je takođe glumac i kojeg je publika imala prilike da upozna kroz seriju u kojoj su zajedno glumili, međutim malo ko zna da je i ćerka Radoša Bajića na neki način krenula očevim stopama i da je po zanimanju reditelj i izvršni producent.

Jelena Bajić koja ne voli medijsko ekponiranje izabrala je da svoj talenat pokaže iza kamere, ona je naime izvršni producent i pomoćnik režije serije koju milionski auditorujum obožava, "Selo gori, a baba se češlja", a deo srpske filmske industrije postala je premijerom svog prvenca "Led".

Kada joj je pre više od decenije otac poverio rediteljsku palicu, ona se pokazala kao izvrsni reditelj i opravdala očekivanja, te ne čudi što glumac i te kako ima razloga da se ponosi svojim naslednicima.

Kako izgleda ćerka Radoša Bajića?
Kako izgleda ćerka Radoša Bajića?foto: Nemanja Pančić

- Zatekao me je s tim predlogom! Ukazana čast i poverenje, priznajem, dali su mi podstrek. Rekla sam sebi: "Ti možeš i moraš ovo da rešiš. Samo hrabro!" - rekla je Jelena jednom prilikom.

Budući da je veoma vezana za oca i da je odmalena upućena na njegovu profesiju, nije neko čudo što je krenula istim putem i zavolela ovaj poziv.

Kako se za razliku od brata u javnosti gotovo i ne pojavljuje, jedina prilika da oni koji ne znaju ko je i kako ćerka Radoša Bajića izgleda saznaju, ukazala se putem "Instagrama", a fofotografija je naišla na oduševljenje korisnika ove društvene mreže koji su za Jelenu imali samo pohvalne reči i složili se da zaista pleni lepotom i harizmom.

Inače Bajićeva ćerka ostvarena je i ispunjena kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, udata je za Predraga Jočića s kojim ima dvoje dece, ćerku Sofiju i sina Filipa.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.