NIJE MOGLA DA IZDRŽI! Dalila Dragojević se RASPAKALA U EMISIJI KAO MALO DETE, niko nije mogao da se SMIRI
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen Magazin In

EMOTIVNO

NIJE MOGLA DA IZDRŽI! Dalila Dragojević se RASPAKALA U EMISIJI KAO MALO DETE, niko nije mogao da se SMIRI

Poznate dame prolile su reku suza slušajući emotivnu priču od koje zastaje dah.

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju autorske emisije ''Magazin In'' ugostila je brojne poznate lučnosti među kojima su se našle Dalila Dragojević, Ana Radulović, Mimi Mercedes, Dragica Radosavljević Cakana i Ruška Jakić.

Poznate dame prolile su reku suza slušajući emotivnu priču od koje zastaje dah, a gledaoci će moći da vide o čemu se radi predstojeće subote. Naime, niko nije ostao imun ni na Dalilinu emotivnu ispovest o ljubavnom promašaju.

- Osećala sam se kao promašaj kad sam uplovila u ljubavnu vezu koja je bila totalni promašaj - govorila je Dalila aludirajući na vezu sa Filipom Carem, koju je otpočela tokom pete sezone "Zadruge", a suze nije mogla da prestane da roni dok je pričala o ponoru koji je preživela.

Dalila Dragojević se raspakala u emsiji
Dalila Dragojević se raspakala u emsiji foto: Printscreen Magazin In

Podsetimo, Dalila Dragojević je nedavno priznala da bi mogla da se sastane sa svojim bivšim suprugom, Dejanom Dragojevićem, čije je prezime zadržala nakon razvoda, ali da Filipa Cara ne bi volela da vidi ni na slici.

- Sa Dejanom se nisam videla od naše poslednje emisije "Narod pita", u kojoj smo zajedno gostovali, nikad se nismo sreli nakon toga. Ne znam da li imam želju da se vidim i razgovaram sa njim, jer ne znam kuda bi taj razgovor vodio, ne znam ni o čemu bismo pričali. Ja sam neko ko je par puta izjavio da se kajem, da mi je žao što sam tako postupila prema njemu, a s druge stane, on je neko ko ne želi da čuje za mene. Ja njemu i dalje želim sve najbolje u životu. Kada bih ga srela, ne bih imala problem da se javim i pozdravim ga, kažem mu: "Ćao, zdravo", kao što ne bih imala ni sa kim drugim iz "Zadruge", osim sa jednom osobom, koju ne bih volela ni na slici da ga vidim! U pitanju je Filip Car - priznala je Dalila u emisiji "Amidži šou".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.