DARKOVE BIVŠE SE OGLASILE NAKON SPEKULACIJA DA IH JE VARAO SA KATARINOM! Evo šta kažu Marina i Barbara Bobak
Katarina Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

novi detalji

DARKOVE BIVŠE SE OGLASILE NAKON SPEKULACIJA DA IH JE VARAO SA KATARINOM! Evo šta kažu Marina i Barbara Bobak

Lazić je imao turbulentnu ljubavnu prošlost, a sada se stvaraju razne spekulacije

Objavljeno:

Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić nedavno su izgovorili sudbonosno "da", posle dugogodišnjeg poznanstva.

Sada je njegova supruga Katarina Lazić otkrila kako se osećala kada je videla da se Darko ženi Anom Sević.

- Iskreno, nije mi bilo prijatno... Da budem iskrena, nije mi bilo prijatno... Svaki put kad se ženio ili imao neku ozbiljnu vezu, mislila sam da je to to i da će sa njom ostati do kraja života i da za nas nema sreće... Ali, prevarila sam se! - rekla je Kaća ekipi emisije Amidži šou.

Podsetimo, pred kamerama brojnih medija Katarina i Darko izjavili su da su varali svoje bivše partnere čak 14 godina unazad, otkad su prvi put stupili u vezu i otkad datira njihovo poznanstvo.

- Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u "Zvezdama Granda", nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na "mesto zločina." Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se "malo" venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to - rekla je Katarina u emisiji "Ami Dži šou", a onda se na njene reči nadovezao Darko:

Emotivan trenutak na njihovom venčanju
Emotivan trenutak na njihovom venčanjufoto: Petar Aleksić

- Ovo ću prvi put da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. To niko ne zna. Katarina je imala dečka posle našeg raskida i ja sam imao devojku. Viđali smo se i kad smo bili zauzeti i kad smo bili slobodni. Nekad smo se samo viđali, a nekad smo bili i intimni. Zavisi u kom periodu, preko leta da, preko zime ne. Mi smo se svih tih 14 godina pomalo viđali i na kraju, eto... Ona je moja prva ljubav i znao sam da će, ako nekad budem rešio da se oženim, to zapravo biti ona - šokirao je izjavom Lazić.

Ana je bila na venčanju
Ana je bila na venčanjufoto: prentscreen/instagram/anasevicofficial

Ovim je pevač potvrdio da nije bio veran bivšim partnerkama, te je potvrdio spekulacije koje godinama kruže, a koje su vezane za razloge njegovih raskida i razvoda.

Ovim povodom oglasila se njegova bivša partnerka Barbara Bobak za Kurir.

- Ja sam se sad probudila, nemam pojma o tome što pričate. Čekam dostavu za hranu i moj komentar na ovo pitanje je - ne! Nije me Darko varao s Kaćom, niti sam ja to saznala - poručila nam je iznenađena Bobakova, dok je bivša pevačeva verenica, s kojom ima i sina, istakla da nije znala da je njegova sadašnja supruga ta s kojom ju je varao dok su bili u vezi.

Marina nije prisustvovala venčanju
Marina nije prisustvovala venčanjufoto: Printskrin: Instagram/marina.gagic

Takođe i Marina je za Kurir dala sud o pomenutoj izjavi.

- Dovela sam dete kod lekara. Ne znam s kojom devojkom me je Darko varao, nisam znala da je to bila upravo Kaća. To je sve što imam da kažem - poručila je ljubazno Marina.

Bonus video:

00:14

Darko Lazić i Katarina Lazić u crkvi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.