JUGOSLOVENKA BILA FATALNA ZA NAJMOĆNIJE SVETSKE DASE: Danas je JAČA nego ikad, još uvek ŽARI I PALI
Foto: prentscreen/youtube/ Diana Niven Becirovic

da li je se sećate?

JUGOSLOVENKA BILA FATALNA ZA NAJMOĆNIJE SVETSKE DASE: Danas je JAČA nego ikad, još uvek ŽARI I PALI

Izgradila je uspešnu karijeru i u inostranstvu

Objavljeno: 15:37h

Dijana Bećirović je tokom osamdesetih godina važila za jednu od najlepših Jugoslovenki, a svoju karijeru modelila počela je kada je imala 14 godina.

Karijeru je izgradila i van zemlje i to kao novinar, radeći intervje sa slavnim ličnostima.

Dijana je rođena 1962. godine u mestu blizu Tuzle, u ne tako moćnoj porodici. Ona je bila prva osoba iz toga kraja koja se fotografisala naga za neki časopis, davne 1981. godine.

Godine 1984. otišla je za Italiju i postala model mnogim slavnim brendovima, zanimljivo je da joj prva želja bila da studira glumu, međutim, od toga je odustala i upisala je žurnalistiku.

Radila je intervjue sa mnogim slavnim i uspešnim ljudima, a ostaće upamćena kao neko ko je uradio poslednji intervju sa vozačem Formule 1 Ajrtonom Senom.

– Pitala sam ga zašto se krsti pre nego što sedne u kola i zna li šta to znači. Mnogi ljudi ne znaju zašto se krste. Sena je imao najbolje odgovore zato što je to istraživao, nije bio površan. Drugo pitanje je bilo: "Šta misliš kad voziš 300 kilometara na sat" ili "Da li veruješ u život posle smrti?". E, tu smo ostali najduže. On je imao veliku misiju na ovom svetu. Mislim da je njegova smrt počela da budi savest u ljudima. Bio je veoma ranjiv – prisetila se ona svojevremeno Dijana.

Pisalo se da je Bećirovićeva bila u vezama sa mnogim poznatim ljudima sa domaće, ali i strane scene.

– Svi su padali pred Majklom Korleoneom, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao "Kuma". Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego – tako je svojevremeno govorila o odnosu sa holivudskim glumcem.

Dijana i danas odlično izgleda, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde možemo videti kako sada provodi uglavnom svoje vreme, i živu u Los Anđelesu.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.