OVA FATALNA LUTKICA JE LJUBAV MARKA GUDURIĆA: Brineta za kojom se i ŽENE okreću, LEPA KAO SAN
Marko Gudurić, Foto: Starsport©

oslonac

OVA FATALNA LUTKICA JE LJUBAV MARKA GUDURIĆA: Brineta za kojom se i ŽENE okreću, LEPA KAO SAN

Njihovoj ljubavi divi se Srbija

Objavljeno:

Srpski reprezentativac, košarkaš Marko Gudurić godinama je gradio blistavu košarkašku karijeru. Upravo zato je, zasluženo, poneo titulu jednog od zapaženijih igrača na Evropskom prvenstvu u košarci.

Njegov veliki talenat je neosporan, ali bez muke i truda koji godinama ulaže u sportsku karijeru sigurno ne bi došao na mesto na kojem je sada.

Osim odlične igre, Marka su mnoge devojke primetile i zbog fizičkog izgleda, ali retko ko zna da je njegovo srce već ukrala jedna lepotica.

Košarkaš turskog Fenerbahčea već nekoliko godina uživa u ljubavi sa prelepom Aleksandrom Dujović, koja mu je u isto vreme i neverovatna podrška.

Njih dvoje su u decembru 2021. godine postali roditelji i ovoj ulozi su se veoma predano posvetili. Podsetimo da su se njih dvoje venčali 8. avgusta 2021. godine.

Koliko voli svoju suprugu pokazuje ispisan tekst ispod jedne fotografije na Instagramu:

— Samo ostani tu... Volim te.

Dvadesetsedmogodišnji košarkaš i njegova izabranica privukli su pažnju javnosti i zbog upečatljivog stila koji oboje neguju.

Njih dvoje često dele fotografije na društvenim mrežama na osnovu kojih možemo da vidimo da imaju istančanog modnog ukusa, a mladalačke kombinacija su nešto po čemu su prepoznatljivi.

Marko i Aleksandra su za mnoge najlepši par na domaćoj javnoj sceni. Mnogi im zavide, a kako i ne bi kad su zaista savršeni.

Bonus video:

05:33

Marko Gudurić posle drugog treninga u Manili

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.