VELIKO SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Pljušte ČESTITKE sa svih strana, DIVAN DAN za njih
Saška i Đorđe Veselinov, Foto: Instagram/printscreen/saskadjokovic

divno

VELIKO SLAVLJE U DOMU ĐOKOVIĆA: Pljušte ČESTITKE sa svih strana, DIVAN DAN za njih

Par je u skladnom braku

Objavljeno: 16:17h

Saška Veselinov i Đorđe Đoković danas proslavljaju prvu godišnjicu braka.

Tim povodom su im na društvenim mrežama brojni prijatelji čestitali, a neke od čestitki je i sama Saška podelila na svom nalogu na Instagramu.

Podsetimo, oni su se venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, da bi se potom uputili u Crnu Goru sa zvanicama, gde su napravili luks slavlje.

1 / 3 Foto: prentscreen/instagram/saskaveselinov

Pojedini detalji posebno su iznenadili javnost, poput toga da je svadba trajala dva dana, da je mlada promenila pet venčanica, a uz sve to preko dana je nosila i svadbeni kupaći kostim sa cirkonima.

Oni su se venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, da bi se potom uputili u Crnu Goru sa zvanicama, gde su napravili luks slavlje.
Oni su se venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu, da bi se potom uputili u Crnu Goru sa zvanicama, gde su napravili luks slavlje.foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Tokom dvodnevne fešte nastupilo je čak petoro naših poznatih pevača - Aleksandra Prijović, Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Saša Kovačević i Milica Pavlović, ali i harmonikaš Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.