NOVA SEZONA OMILJENE EMISIJE PUSTI BRIGU: Još zanimljiviji gosti i priče iz naroda koje ne ostavljaju ravnodušnim
Foto: Kurir

pogledajte

NOVA SEZONA OMILJENE EMISIJE PUSTI BRIGU: Još zanimljiviji gosti i priče iz naroda koje ne ostavljaju ravnodušnim

Nakon kraće letnje pauze ovog vikenda na Kurir televiziji počinje nova, treća sezona najzabavnijeg nedeljnog šou-programa „Pusti brigu“.

Objavljeno: 15:36h

U dobro poznatom terminu, nedeljom od 17.10, očekuje vas već uigrani voditeljski tandem, koji čine novinarka Ljiljana Stanišić i vrhunski kuvar i aranžer hrane Dejan Šutanovac.

Domaćini emisije u novoj sezoni najavljuju zanimljive goste, priče iz naroda, poznate ličnosti koje dosad niste imali priliku da vidite u ovakvom formatu emisije, ali i obične, ljude čije će vas priče nasmejati, rasplakati, ostaviti bez daha i zasigurno motivisati.

Za dobru atmosferu i muziku pobrinuće se i u novoj sezoni bend Brane Stijovića, a za savladavanje životnih nedoumica i savete koji će vas nasmejati do suza biće zadužena pesnikinja Jasmina Stijović. Nedeljno popodne ne bi smelo da prođe bez sjajnih specijaliteta i pravog prodičnog ručka, za koji će biti zadužen vrhunski kuvar Dejan Šutanovac.

Ne propustite u nedelju u 17.10 na Kurir televiziji početak nove, treće sezone emisije „Pusti brigu“! Očekuju vas sjajni gosti i odlična zabava!

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.