"LJUBAV ILI PRIJATELJSTVO?" Suzana Mančić OTKRILA SVE o odnosu sa OVIM MUŠKARCEM, šta joj ovo znači?
Suzana Mančić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ZANIMLJIVO

"LJUBAV ILI PRIJATELJSTVO?" Suzana Mančić OTKRILA SVE o odnosu sa OVIM MUŠKARCEM, šta joj ovo znači?

Loto devojka je bila potpuno iskrena

Objavljeno:

Njihovo poznanstvo dugo je gotovo četiri decenije, a kada su se prvi put zajedno fotografisali za naslovnicu magazina „Praktična žena“ uveliko se nagađalo postoji li neka tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića, pa je čak i naslov u novinama glasio: „Ljubav ili prijateljstvo?“.

Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina, kada su oboje već bili u srećnim brakovima i to na snimanju serije „Selo gori, a baba se češlja“. Hemije, osmeha, šarma kod njih dvoje nikada nije manjkalo, ipak tada su našoj publici otkrili da tajna veza Suzane Mančić i Frana Lasića predstavlja zapravo jedno iskreno, dugogodišnje prijateljstvo.

-Tri decenije poznanstva nije mali period, a mi smo se susretali tokom svih tih godina na nekim snimanjima, raznim dodelama nagrada, muzičkim druženjima sa zajedničkim prijateljima, uz mnogo pesme i smeha, pa je tih tridesetak godina prošlo u trenu – rekao je Frano, a Suzana otkrila da su u trenutku sklapanja poznanstva njih dvoje bili u zenitu popularnosti.

Suzana je iskreno govorila o odnosu sa Franom
Suzana je iskreno govorila o odnosu sa Franomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

-Frano je tada harao sa svojim hitovima koji su aktuelni i danas, a ja… Da se ne hvalim, lepa, mlada, popularna. Stalno smo se sretali na nekakvim koncertima, dodelama nagrada i malo-pomalo počeli smo da se družimo. Imali smo i mnogo zajedničkih prijatelja, za nas je Jugoslavija bila mala – rekla je Suzana.

Frano je dobio komplimente od Suzane
Frano je dobio komplimente od Suzanefoto: Dragana Udovičić

O njihovom prijateljstvu ona je otkrila:

-Frano je jako prijatna osoba, vedra i iskrena, lepo vaspitana, ne mangupira se, svestan je svog izgleda, on je privlačan muškarac, ali nije ženskaroš. Lako je voleti ga i biti prijatelj sa njim.

Bonus video:

01:32

SUZANA MANČIĆ OTKRILA SVE O SVOJIM ĆERKAMA! Natalija se bavi ilustrovanjem poštanskih marki, A NA TEODORU JE POSEBNO PONOSNA!

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.