PRAVOSNAŽNO OSUĐEN PEVAČ DARKO LAZIĆ
Darko Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NAJNOVIJE

PRAVOSNAŽNO OSUĐEN PEVAČ DARKO LAZIĆ

Nisu se žalili na ovu presudu, tako da je ona postala pravosnažna.

Objavljeno: 12:50h

Pevač Darko Lazić pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom B kategorije zbog dva saobraćajna prekršaja koje je počinio krajem avgusta ove godine.

Prema nezvaničnim saznanjima policija, kao ni sam pevač, nisu se žalili na ovu presudu, tako da je ona postala pravosnažna.

- Sve će biti u redu. Kriv sam, jer sam udario čoveka otpozadi. Nisam vozio brzo, platiću novčanu kaznu. Spremamo se sad za svadbu - rekao je Darko nedavno nakon što je izazvao udes.

Udario je auto
Udario je auto foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Lazić je 23. avgusta izazvao saobraćajnu nezgodu na auto-putu u Beogradu, kada je automobilom "BMW", za čijim volanom se nalazio, otpozadi naleteo na kombi. Policajcima je na uviđaju dao na uvid vozačku dozvolu izdatu u Češkoj jer mu je srpska oduzeta ranije. Inače, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog velikog broja kaznenih poena, a ima zabranu vožnje do februara 2024. godine.

Darko je 2018. godine imao velikih zdravstvenih problema, nakon što je u saobraćajki zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka, pa je imao čitav niz operacija. Tada je takođe vozio BMW, koji je bio potpuno uništen, pa je prebačen u šlep službu u Pećincima.

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.