OTAC I ĆERKA NAKON POMIRENJA NERAZDVOJNI! Evo kako se Sofija i Željko PROVODE, ne skidaju OSMEH SA LICA (VIDEO)
Željko Sašić, Foto: Damir Dervišagić

DIVNO

OTAC I ĆERKA NAKON POMIRENJA NERAZDVOJNI! Evo kako se Sofija i Željko PROVODE, ne skidaju OSMEH SA LICA (VIDEO)

Pevač Željko Sašić i njegova ćerka Sofija izazšli su zajedno u noćni izlazak.

Objavljeno:

O odnosu pevača Željka Šašića i njegove ćerke Sofije Šašić, koju je dobio iz braka sa Sonjom Vuksanović, brujali su domaći mediji, naročito u onom momentu kada je njegova mezimica odlučila da uzme prezime tadašnjeg očuha Ace Lukasa.

Sonja Vuksanović je, podsetimo, Željka Šašića ostavila zbog njegovog kolege i prijatelja Ace Lukasa sa kojim je dobila ćerku. Ipak, ni njihov brak nije potrajao pa su se razveli.

Tada je Sofija poželela da uzme očuhovo prezime i odrekne se svog. O ovim skandalima je javnost dugi vremenski period brujala, a čini se da je između oca i ćerke, Željka i Sofije sada sve u najboljem redu, čak se i provode zajedno u izlasku.

Željko Šašić u izlasku sa ćerkom Sofijom
Željko Šašić u izlasku sa ćerkom Sofijomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Osvanuo je snimak na Instagramu na kom otac i ćerka uživaju u muzici i poziraju.

- Šašići - piše u opisu videa.Podsetimo, Željko je nedavno komentarisao to što se pisalo da je u lošim odnosima sa ćerkom.

00:04

Sofija Šašić i Željko Šašić u izlasku

– Dobri smo sada, dobra je. Godine koje imam i moja titula oca, kada pričate sa ljudima koji imaju slične probleme, nadovezujete, razmenjujete iskustva, bili smo drugačiji, dok ne dignemo ruke od sekiracije, na kraju sve dođe na svoje – rekao je, te se osvrnuo na situaciju kada je Sofija navodno uzela prezime Ace Lukasa, Vuksanović.

Željko i Sofija Šašić zajedno u izlasku
Željko i Sofija Šašić zajedno u izlaskufoto: Printscreen: Instagram/zeljkosasic.official

– Nije ona uzela, te društvene mreže mogu svašta da naprave, da od toga bude senzacija. Čovek greši, pravi nepromišljene poteze u nekom afektu, moguće je da se svašta uradi i kaže što zapravo nije istina. Ne sekiram se zbog toga, sve je u redu – zaključio je.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.