ZAVIRITE U PORODIČNI DOM MILICE MILŠE: Sve je kao u BAJCI, pravi mali raj ZA OČI (FOTO)
Milica Milša, Foto: Printscreen:instagram/milicamilsaisakovic

OAZA MIRA

ZAVIRITE U PORODIČNI DOM MILICE MILŠE: Sve je kao u BAJCI, pravi mali raj ZA OČI (FOTO)

Milša uživa sa svojom porodicom

Objavljeno:

Zvezda serije “Zakopane tajne” Milica Milša novom ulogom Lale Doder oduševila je publiku. Neposredno pre napuštanja “Ige sudbine” i prelaska na drugu televiziju ona i suprug Žarko Jokanović pazarili su nekretninu. U penthausu koji ima veliki balkon, njih dvoje uživaju u ono malo slobodnog vremena koliko imaju zbog snimanja.

- Najviše vremena provodim u dnevnoj sobi kada ne radim i tada se opuštam u omiljenoj fotelji. Kad je lepo vreme, najbolje se osećam na terasi i tu zaista uživam - započinje razgovor za jednu emisiju Milica Milša.

Ona je priznala da je ranije, dok su živeli sa njenim sinom Antonijem, kuvala ali da sada to nije njen ritual.

Gde živi Milica Milša?
Gde živi Milica Milša?foto: Printscreen:instagram/milicamilsaisakovic

- Ne provodim puno vremena u kuhinji od kako se Antonije osamostalio, a to je bilo pre više od deset godina. Ponekad volim nešto da skuvam, ali je Žarko svakako bolji kuvar od mene - rekla je Milica.

Kako je poznata glumica istakla zbog svakodnevnog snimanja koje traje do kasno u noć, ima kućne pomoćnice koje sređuju stan kada Milica nije u mogućnosti.

- Spremam i sama stan, ali imam i pomoć jer snimam pet dana nedeljno po dvanaest sati. Prosto, nemam ni vremena ni snage za veliko spremanje - iskreno je rekla glumica i otkrila koji joj je omiljeni kutak u luksuznom stanu koji je nedavno kupila sa suprugom Žarkom:

Ovde živi Milica Milša
Ovde živi Milica Milšafoto: Instagram printscreen/milicamilsaisakovic

- Na terasi među lavandama je definitivno moj kutak kad je lepo vreme. Slušam francuske šansone, pijem kafu i uživam sa porodicom i prijateljima.

U stanu se može primetiti i velika biblioteka koju su Milica i Žarko opremali godinama omiljenim štivom. Tu je i ugaona garnitura kada dođu prijatelji, ali i fotelja u kojoj glumica najviše odmara.

Nedavno je sa emitovanjem počela serija “Zakopane tajne” na ružičastoj televiji, a Milica ne krije da su prve reakcije i te kako dobre.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/milicamilsaisakovic

- Dobijam predivne poruke od fanova, ljudi vole da se slikaju sa mnom i uvek mi samo lepe stvari govore. Pre nekoliko dana je jedan mladi bračni par sa bebicom želeo da se slikamo i da bebica kad poraste ima uspomenu. To me je baš dirnulo i raznežilo - kroz osmeh je rekla glumica za Blic i dodala:

U stanu se može primetiti i velika biblioteka koju su Milica i Žarko opremali godinama omiljenim štivom.
U stanu se može primetiti i velika biblioteka koju su Milica i Žarko opremali godinama omiljenim štivom.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Žarku i meni je dovoljno da budemo i sat vremena zajedno i da se osetimo kao da smo na najlepšem odmoru. Kad god dođu slobodni dani uživamo sa porodicom i prijateljima, ali se pre toga ja dobro naspavam jer je san nešto čega ima najmanje kad se radi i snima - završila je Milica.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.