STANIJIN BIVŠI ŽESTOKO UDARIO NA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Izneo ŠOKANTNE DETALJE o njemu i Dalili (FOTO)
Asmin Durdžić, Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

novi rat

STANIJIN BIVŠI ŽESTOKO UDARIO NA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Izneo ŠOKANTNE DETALJE o njemu i Dalili (FOTO)

Bivši dečko Stanije Dobrojević burno reagovao na komentarisanje Dejana Dragojevića.

Objavljeno:

Pobednik peze sezone "Zadruge" sinoć se oglasio i žestoko prokomentarisao aktuelna dešavanja u rijalitiju "Elita". Njegovo komentarisanje nije se dopalo oženjenom vereniku Stanije Dobrojević,Asminu Durdžiću, pa je danas odlučio da mu odgovori putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

- Zamisli Dejan Caroj*bić komentariše Staniju. Ok za Aneli je stvarno rekao ispravno, ali on komentariše Staniju? Momak koji je gledao kako mu Car j*be ženu i molio Cara da prestane j*bati Dalilu, ali da njega nategne umesto Dalile. Momak koji je oženio Dalilu i Dalila ga podvodila p*derima kao što su Marko Đedović i ovaj klempavi. Pa strašno, pa ti si dete drago bio svinger čitavoj Bosni, više si tuđe sp*rme progutao nego vode - napisao je Asmin na svom storiju na društvenoj mreži Instagram, a ostaje da vidimo kako će Dejan reagovati na ovo.

Podsećamo, Dejan je sinoć u svom stilu opleo po trenutno vodećoj temi rijalitija.

Asmin opelo po Dejanu Dragojeviću
Asmin opelo po Dejanu Dragojevićufoto: prentscreen/instagram/bet_men_007_

- Aneli, Stanija i "Milioner iz blata", kao onaj film indijski... Meni ovo liči na neki svingerski par. Oni dali oglas: "Bračni par traži ženu za trojku", ali trojka koja će da smisli lošu priču. Samohrana majka raskinula mesec dana pred rijaliti i otišla kod majke u Dubrovnik satkana od bola i tugel, ali je uspela paralelno i da se sprema za rijaliti od 10 meseci i tako život im slučajno naveo Staniju "marketing bombu", pazi boga ti... To je plan da svako dobije svoje, a imate priliku da vidite da će ljudi za malo medijskog prostora svašta da rade... Pa Stanija je dovozila svog bivšeg (Marka Markovića) dečka u rijaliti i pomogla mu da se spakuje... Ovo samo ima u telenovelama, na kraju Hose Armando sazna da je sam sebi mama - zaključio je Dragojević za Republiku


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.